swarm píše:Oni ti tvoji známí tomu evidentně moc nerozumí, když u X220 řeší grafiku (kterou poznáš jen ve hrách).
Ale tak kolegy si většinou vybírat nemůžeme, že?
Jak tomu mí kolegové rozumí nebo nerozumí, nejsem schopna posoudit jsou ale v nejake online hracske komunite, tak se to mozna snazi prosadit i u meho dilematu s vyberem.
swarm píše:Sám beru jako ergonomické 1600x900 pro 15,6" a 1366x768 pro 13/14". Radši budu častěji scrollovat, než abych zbytečně moc namáhal oči při čtení dokumentů.
Zde pisete, o 13/14" displejich. Ja mam relevantni zajem o 12,5" u X220 kde je prave tech 1366x768. Bude to i na tuto uhlopricku dostatecne rozliseni, abych na cestach (kde travim vetsinu pracovniho casu) neoslepla?
Chystate recenzi X220 v nejake dohledne dobe?!?
Kolegy si ale vybrat lze - staci zmenit zamestnani a doufat v lepsi kolegy Zatim jsem ale spokojena tam kde jsem!
Ghost píše:v nejakom Lenovo centre [odkaz] ich uz nemaju?
NE! A podle nejlepsich odhadu budou az za deset ctrnact dni, podle vyjadreni ktere mi podali mailem.
Jinak dekuji vsem za mile postehy. X220 je stale mym favoritem.
Smutny je i fakt, ze kdyz uz se objevi nejaka vlastovka na nasich webech, tak to okamzite pokazi redaktori tim, ze se ani neobtezuji sdelit uzivatelum, ze jde o ilustracni fotografie, ktere s modely prodavanymi v CR nejsou shodne! Jde o rozlozeni klavesnice, oznamovaci ikony na panelech displeju a pod. Toto jsem doposledka neresila, ale jak jsem zatapala po ciste ceskych modelech prislo mi to dost stupidni. Bohuzel...