Zaklinac 2
Zaklinac 2
Zdar vokurky,
tak se pochlubte jak vam tato hra beha.
Co jsem koukal na benchmarky z testu desktopovych grafik, tak to vypada dost narocne. Ale pry staci stredni detaily...pry i tak vypada grafika moc dobre.
tak se pochlubte jak vam tato hra beha.
Co jsem koukal na benchmarky z testu desktopovych grafik, tak to vypada dost narocne. Ale pry staci stredni detaily...pry i tak vypada grafika moc dobre.
Asus ROG Strix G18
Na střední detaily v uvodni sexualni scene 12-16 fps, vyšší detaily 12-14 nízké 14-18 fps . JJ sory G73J, Intel core i7 740Qm, ATI Radeon HD 5870 (1600x900 ovadače ke všemu původní bez OC). Ale zkoušením si myslím, že se to dá vyladit do kouktelný podoby a jak píšeš ta grafika bude i na střední detaily super.
Naposledy upravil(a) Grrrty dne 19 kvě 2011 13:42, celkem upraveno 3 x.
Ou, to zní docela špatně, čekal jsem že tu poběží líp :/. Už mě tolik nemrzí že jsem nepředobjednal, takhle by mě svrběly prsty koupit nový počítač.
Fakt se mi ale nezdá, že s takovým laptopem špané FPS i na nízke detaily...
Doufal jsem, že budou pracovat na optimalizaci ve stylu konzolových konverzí, takový Mass Effect běhá úžasně, Crysis 2 taky celkem solidně. Snad až se jim projeví zisky z prodejů, nemají dost lidí no.
Fakt se mi ale nezdá, že s takovým laptopem špané FPS i na nízke detaily...
Doufal jsem, že budou pracovat na optimalizaci ve stylu konzolových konverzí, takový Mass Effect běhá úžasně, Crysis 2 taky celkem solidně. Snad až se jim projeví zisky z prodejů, nemají dost lidí no.
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
-
- občas něco napíše
Hm..tak sem to otestoval zatím na 2 PC.Jeden notebook Qosmio v podpisu a jeden stolní PC s 580tkou a řeknu jediné---přivítejme nejnáročnější hru současnosti.Na většině notebooků nehratelné ve vyšším rozlišení.Nicméně to podrobím dalším testům.Konec hlášení.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Hm..nastav si to podle této stránky www.thewitcher.sk.Jinak na Qosmiu to bylo testováno v rozlišení 1280x720(připojeno do Plazmy s tímto rozlišením) a detaily jsem dal na nižší.FPS průměrně 28.Dá se to hrát,ale žádná sláva.Na stolní GF 580(CPU i2500) to bylo hráné v rozlišení 1920x1080 na vysoké detaily a průměrně 41 Fps.Stačí?Grrrty píše:Tak já když dám na střední, tak jak to nastavuje hra je to spiš neplynulé. Spousta nastavení nemá valný vliv na zvýšení fps. Ta hra by potřebovala lepší optimalizaci. Můžete tady někdo napsat co všechno máte zaplé a co ne nebo to nechávate na výběru hry?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
-
- píše často
Tak já už mám dohráno, je to skvělá hra. Jenom by to chtělo ještě jednu kapitolu. Délka mě rozhodně neuspokojila.
Mám MSI gx660 (i5 + ATI 5870, OC 830/1100) hrál jsem na 1600x900, střední detaily. Průměrné FPS 30, občas po vstoupení do nové lokace FPS 21-25, ale jakmile se načte tak zpátky na 28-40.
V soubojích to neklesalo.
Obecně velmi hratelné, ale chtělo by to asi ještě od autorů jak Witchera tak ovladačů grafiky optimalizaci, aby šlo dát detaily ještě výš.
Každopádně i na ty střední hra vypadá krásně. Prostředí super hlavně v první kapitole. DA2 by se mělo stidět za tu hrůzu a monotónnost.
Všem witcherům zdar
Mám MSI gx660 (i5 + ATI 5870, OC 830/1100) hrál jsem na 1600x900, střední detaily. Průměrné FPS 30, občas po vstoupení do nové lokace FPS 21-25, ale jakmile se načte tak zpátky na 28-40.
V soubojích to neklesalo.
Obecně velmi hratelné, ale chtělo by to asi ještě od autorů jak Witchera tak ovladačů grafiky optimalizaci, aby šlo dát detaily ještě výš.
Každopádně i na ty střední hra vypadá krásně. Prostředí super hlavně v první kapitole. DA2 by se mělo stidět za tu hrůzu a monotónnost.
Všem witcherům zdar