prave som dostal mierny shocking: 24.7 som uskutocnil objednavku, 25.7 som dostal predfakturu, ktoru som okamzite vyplatil a dnes 27.7 som sa dostal cez krok 2, ktory som videl okolo obeda, az na krok 5 (odoslane) ... snad to nebude nejaky kus co niekto vratil
update 06.08.2007 : a je to tu, cakal som kedy dostanem odpoved, ze ntb nie je este vyrobeny. Chyba len jeden komponent na skompletizovanie - panty
Naposledy upravil(a) snickers dne 06 srp 2007 18:42, celkem upraveno 1 x.
Nerozumiem tomu. Mám zálusk buď na toto Vostro alebo na HP Compaq nx9420. Ale keby tam bol taký cenový rozdiel, čo ak neklameš teda je, to by všetci posielali mail a nikto by nekonfiguroval...a na akú adresu to mám poslať požadovanú konfiguráciu ?
No ten mail ma sakra zaujima. Chcem vostro 1500 ale ta cena ceskom konfiguratore ma odstrasila riadne, takze ocenim radu ako sa k tomu dostat za normalnu cenu. Vopred dik.
Praveze tam to vychadza riadne predrazene. Napr. v porovnani s cenami v US a s cenov ktora tu bola spomenuta. Takze radsej by som napisal niekam mail a kupil to lacnejsie
CeCo:
Ano v Amerike je to ine.
Tato diskusia je vsak o tom, ze konfigurator ti ponukne ovela vyssiu cenu aku ti daju prostrednictvom mailu pripadne telefonicky. Aj ked ta cena stale nie je taka ako v USA alebo inych krajinach. Preto odporucam telefonovat pripadne napisat na czech_notebook@dell.cz. Tam sa o cene, produktoch a pripadnych nezrovnalostiach a nejasnostiach (na webe dellu nic nezvycajne) dozviete najviac.