Jaký koupit notebook? ... vybrat ten nebo onen? ... to jsou časté dotazy mnoha lidí, kteří vybírají nový nebo použitý notebook ... zde se mohou vzájěmně radit
na co je budeš používat? přečti si prosím pravidla a uprav podle nich svůj příspěvek krom 8GB u PB která stejně ani asi nevyužiješ je to úplně jedno páč je to stejnej výrobce
V zásadě je to jedno.PB je dcera Aceru.Ovšem Acer má o chlup lepší šasi.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Jejda. Omlouvám se. Notebook potřebuji hlavně na zkrácení si času ve vlaku, když budu dojíždět do školy. Hehe, ale hlavně i na školní práce atd.. atd.. Má to být prostě takový notebook "na všechno".
tak to Acer, ale nepočítej s neakým hráním na baterku ... v tom případě nepojedou všechny komponenty na maximum protože baterie prostě nemá potřebný výkon
na baterku se hrát moc nedá - i můj ntb s integrovanou grafikou si při hraní bere 45W, což s normální baterkou je hodina a díky rozšířené baterce se dá dostat na dvě hodiny. jakmile máš ale dedikovanou grafiku, tak ti nevydrží ani slabou hodinu hraní na normální baterku. (samozřejmě že čím výkonější grafika tím nížší výdrž)
na hry je prostě stolní PC nebo alespoň ntb na adaptéru.
Aha. AHa. Diky moc za info. Takže si nemám moc plánovat hraní na cestách jo? Každopádně jsem se ještě chtěl zeptat, jak to je s tím "přepínáním grafik" v notech. Já jsem nikdy notebook ještě neměl a moc do toho nevidím, takže díky moc za radu.
Díky moc Jirrick. Velice jsi mi pomohl a osvětlil situaci. Jenom ještě pořád nechápu to přepínání v praxi ? Tam se píše, že je zcela automatické a note sám rozpozná, kdy ji přepnout na diskrétní. Ovšem se tam i píše, že autor sám karty přepnul. Na to je nějaké tlačítko na tom note, či co ? Omlouvám se za svoji "debilitu" , ale vážně v tomhle oboru jsem "úplně v lese".
Za mně Acer, ale u GT 540M si myslím že se bude na baterku hra sekat, i když nemohu soudit z vlastní zkušenosti, tahle GK má mí spotřebu kolem 35W. Můžu ti jen říct, že mě se GTX 285M na baterku seká, a to hlavně protože má šílenou spotřebu, kterou holt neukočíruje ani 9článková baterie.