![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Juhyyy píše:Zdravim vás tu po dlouhý době... neměl jsem žádný problém jen s GSOD ale to se vyřešilo... teploty byli ok..tedka před mesícek se mi v baglu otevřelo pití a měl jsem to i na NB ale ne moc.. no a od té doby když hraju náročnou hru se po čase hraní ca 15 minut vypne a šíleně topí.. ve windowsu mám teplotu 70° a při zátěži až 110° a to je problém ne? Takže jak? reklamace? nebo to mám přepastovat já? nebo máte jiné nápady? Bios mám 211 , bios grafky základní.. a ovladače 10.8 (8.692)...
LordTNT píše:Juhyyy píše:Zdravim vás tu po dlouhý době... neměl jsem žádný problém jen s GSOD ale to se vyřešilo... teploty byli ok..tedka před mesícek se mi v baglu otevřelo pití a měl jsem to i na NB ale ne moc.. no a od té doby když hraju náročnou hru se po čase hraní ca 15 minut vypne a šíleně topí.. ve windowsu mám teplotu 70° a při zátěži až 110° a to je problém ne? Takže jak? reklamace? nebo to mám přepastovat já? nebo máte jiné nápady? Bios mám 211 , bios grafky základní.. a ovladače 10.8 (8.692)...
Čau Juhyyy,
měl jsem to samé, poslal jsem to na reklamaci. Přepastovali to a vyměnili mě tam větráčky nebo něco spojené s chlazením. Rovnou mě tam šoupli i nový bios. Zaslal bych to tam.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů