HP PAVILION DV6 3034SL Champagne

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
steglik
občas něco napíše

Příspěvekod steglik » 01 čer 2011 17:59

Zdravím,
koupil sem tento notebook od Gigacomputer.cz.Spíše ze zbrklosti,protože to byl jediný obchod co byl otevřený v sobotu :) a já to nutně potřeboval.Hlavně kvůli grafice ATI M5650.Alespon trochu slušná za slušný peníze.Problém je že Windowsi jsou v Italštině.Já italsky rozumím ale přítelkyně ne.Proto sem udělal delete komplet i restore disky.Nahrál si český windowsi a i licenční klíč funguje.Ale do budoucna kdybych to chtěl poslat dám budu potřebovat recovery dvd.Kde sehnat origo dvd s ovladači a windowsi?Četl sem tu že to posílají zdarma od Hp.Ale potřeboval bych vetší info.Díky

Edit:
Popřípadně si myslím,i kdyby měl někdo na stáhnutí alespon jinou verzi DV6 v češtině,určo to vadit nebude.Hlavně aby to byla ta 3.řada DV6 :)

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 01 čer 2011 18:59

jaka je tam verze Win? ... nektere podporuji vice jazykovych mutaci

steglik
občas něco napíše

Příspěvekod steglik » 01 čer 2011 19:12

Tak notebook je to 14 dní starý vid.Tak samozřejmě 64 bit WIN7 Home Premium.O to ale nejde.Jde o to jak sehnat ty dvě dvd s recovery.Jde to nějak objednat u HP?Někdo to tu myslím psal že to posílají zadáčo dokud je v záruce.Horší je,že to je prostě koupený v Česku ale Italská verze.Ovladače a vše okolo sem si stáhnul a použil klíč který je na OEM nálepce.

EDIT:
Dokonce sem četl,že i při restore z daného italkého dvd je alespon k vybrání MUI v AJ.Což by bylo určitě svůdnější než Italština.Jak říkám,já s tím problém nemám.Ale opravdu si nemyslím,že tento ntb budu mít delší dobu.Byla to nouzovka za cca 15000.Co bych chtěl za tu cenu,že jo :).Jde jen o to,až to střelím časem,až budu mít vetší nároky :),aby dotyčnému nevadilo,že to není prostě instaůace od HP.Ale čistý HDD s WIN7 a pouze ovladači.Asi tak.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 01 čer 2011 19:18

zavolej do HP a zeptej se

cisty HDD s Win 7 a ovladaci by snad nikomu vadit nemusel :)

steglik
občas něco napíše

Příspěvekod steglik » 01 čer 2011 19:29

Zřejmě budu muset.Stejnak je to divné,že šetrří i na těch dvou DVD.Za 15 klacků už by je tam dát mohli.Ale co.Sem spokojený.Fifa 11 mi jede na plno a GTA4 na medium tak OK :D.

EDIT:
Jen kdyby přeci někdo veděl kde tahle podpora se dá i stáhnout,tak díky za radu.Určitě to někde musí být.HP jsou hojné produkty.Klidně určo i nějaká shodná verze bude ok.Vím že pro každý trh to jsou trošku jiné konfigurace,ale určitě se nějaká odvozenina sehnat dá.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“