HP Pavilion dv7-4007eo výkon procesoru.
HP Pavilion dv7-4007eo výkon procesoru.
Ahoj,
chtěl bych někoho požádat o hodnocení tohoto notebooku. Byl jsem se na něj podívat a vypadá víc než dobře za tu cenu.
Z čeho mám ale celkem strach, je výkon procesoru vzhledem k výkonu grafiky.
Mohl by mi někdo poradit, jestli mám oprávněný strach, nebo to ten procesor bezproblému utáhne?
Využití: hry, ale nemusí být na plné detaily, film, internet. Využívám třeba pět aplikací zároveň spuštěných, proto se toho procesoru bojím.
Jinak, to, že to je od tohoto prodejce prosím přejděte, s podmínkama jsem se smířil. Za tu cenu 17 palcový ntb neseženu.
Díky všem
Odkaz:
http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/225 ... black.html
chtěl bych někoho požádat o hodnocení tohoto notebooku. Byl jsem se na něj podívat a vypadá víc než dobře za tu cenu.
Z čeho mám ale celkem strach, je výkon procesoru vzhledem k výkonu grafiky.
Mohl by mi někdo poradit, jestli mám oprávněný strach, nebo to ten procesor bezproblému utáhne?
Využití: hry, ale nemusí být na plné detaily, film, internet. Využívám třeba pět aplikací zároveň spuštěných, proto se toho procesoru bojím.
Jinak, to, že to je od tohoto prodejce prosím přejděte, s podmínkama jsem se smířil. Za tu cenu 17 palcový ntb neseženu.
Díky všem
Odkaz:
http://www.gigacomputer.cz/cs/zbozi/225 ... black.html
Jen o tisicovku drazsi mas novy Acer Aspire 7551G se stejnou grafikou a trijadrovym Phenomem a normalni zarukou u znameho prodejce, tak proc brat ten Pavilion z maleho obchudku, ktery ma napis Gigacomputer jen nad vchodem?
Podle podminek Gigacomputeru je kazdy u nich prodavany notebook pouzity, pokud neni uvedeno, ze je novy.
Podle podminek Gigacomputeru je kazdy u nich prodavany notebook pouzity, pokud neni uvedeno, ze je novy.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Nejvetsi problem je v tom, ze vsechny notebooky od Giga jsou ze zahranici a tudiz nejsou v CR se zarukou. Podle zkusenosti lidi, co udelali tu chybu a notebook u nich koupili a nasledne reklamovali, tak Giga vzdy zaruku neuznal, protoze by musel posilat na vlastni naklady notas do zeme, kde byl notebook koupen.
Z Giga bych si nekoupil ani flashku.
Z Giga bych si nekoupil ani flashku.
Asus ROG Strix G18
Je plno výrobců ntb, kteří jsou v ČR, ale reklamace u nich je hotové peklo, a úspěch na kladné vyřízení je spíše zázrak. Třeba Lenovo je toho ukázkovým příkladem.
Nejčastější a největší poruchovost ntb je zhruba od 3 let po uvedení do provozu. Proto i záruka dva roky. Samozřejmě u některých značek to neplatí, ta poruchovost. Některé značky jsou poruchové hned po uvedení do provozu. A tím se může zase pyšnit ten uvedený Acer, Asus a Msi.
Takže ta záruka je diskutabilní.
Díky
Nejčastější a největší poruchovost ntb je zhruba od 3 let po uvedení do provozu. Proto i záruka dva roky. Samozřejmě u některých značek to neplatí, ta poruchovost. Některé značky jsou poruchové hned po uvedení do provozu. A tím se může zase pyšnit ten uvedený Acer, Asus a Msi.
Takže ta záruka je diskutabilní.
Díky
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Stanly13: Zajímalo by mě, zda máš snahu psát tendenčně, nebo jen nevíš, o čem mluvíš...
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Hele kluci moderátorský, tendenčně nepíšu, proč taky. Chtěl jsem jen ohodnotit výkon procesoru vzhledem ke grafice a celkovýmu výkonu notebooku. Bude stačit při vyšší zátěži,nebo se bude přehřívat.
Záruka je samozřejmě věc, o které není třeba vůbec pochybovat. Ale je záruka a záruka, a to nemám z vlastní hlavy, ale z tohoto fóra.
Není tu málo lidí, který si stěžujou, ať už je to na prodejce, nebo na výrobce, že jim i třeba fatální závadu nechtěj uznat.
Jinak je mi už nějakej pátek přes čtyřicet, tak snad jsem Vás těma klukama neurazil.
Záruka je samozřejmě věc, o které není třeba vůbec pochybovat. Ale je záruka a záruka, a to nemám z vlastní hlavy, ale z tohoto fóra.
Není tu málo lidí, který si stěžujou, ať už je to na prodejce, nebo na výrobce, že jim i třeba fatální závadu nechtěj uznat.
Jinak je mi už nějakej pátek přes čtyřicet, tak snad jsem Vás těma klukama neurazil.
Jestli tu mel nekdo problem s uznanim zaruky, tak si za to dotycny z valne vetsiny mohl sam.
My Ti tu radime z Giga nic nekupovat, protoze je zbozi prakticky bez zaruky.
Kdyz uz tam chces neco koupit, tak ber nejaky kvalitni model, u ktereho je mensi riziko poskozeni a ne vybirat snad nejreklamovanejsi radu notebooku na svete
My Ti tu radime z Giga nic nekupovat, protoze je zbozi prakticky bez zaruky.
Kdyz uz tam chces neco koupit, tak ber nejaky kvalitni model, u ktereho je mensi riziko poskozeni a ne vybirat snad nejreklamovanejsi radu notebooku na svete

Asus ROG Strix G18
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Stanly13 píše:Na použité ntb dávají 12 měsíců záruku, na nové 24. Alespoň tam vidím ten rozdíl.
A ten Aspire mi nepřijde příliš kvalitní oproti HP řadě Dv7. Procesor je v něm ale určitě kvalitnější,to je fakt. Ale je ten Turion špatnej?
Jak píší přede mnou notebooky tato společnost bere většinou repasované ze zahraničí a i přes to že "garantují" nějakou záruku tak s uznáváním býva leckdy problém. Ten Acer bude opravdu kvalitnější a i jeho servis funguje obecně lépe. Paviliony jsou snad nejporuchovější řada notebooků vůbec. Mohu se zetptat jak často bude notebook přenášen? Osobně jsem totiž účel 17" notebooků neobjevil, pokud bude jen pendlovat mezi stolem a postelí, není lepší volbou desktop?
Nějak jsem nestihl zaregistrovat ten příspěvek, tak teď.
Doma máme desktopy dva, jeden já, druhej zbytek rodiny, děti a drahá polovička.
Notebook bude sloužit více méně kdekoliv v bytě, když budou ostatní pc zabraný. O víkendu bude převáženej na chatu, kde ho využiju, stejně jako doma, internet, hry, film a dle potřeby nějaké aplikace. Já blbě vidím, tak mi 17 palcovej přijde vhod.
Tak nějak asi.
Doma máme desktopy dva, jeden já, druhej zbytek rodiny, děti a drahá polovička.
Notebook bude sloužit více méně kdekoliv v bytě, když budou ostatní pc zabraný. O víkendu bude převáženej na chatu, kde ho využiju, stejně jako doma, internet, hry, film a dle potřeby nějaké aplikace. Já blbě vidím, tak mi 17 palcovej přijde vhod.
Tak nějak asi.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“