Dobrý den,
mám NTB K50IJ series asi rok a půl a poslední měsíc se mi zdá, že se zahřívá víc, než je zdrávo ("hoří" mi na něm ruce, prostě hodně pálí). Mám i chladící podložku, ale větráček u noťasu pořád "řve a skučí" a valí se z něj hodně horký vzduch.
Přes program SpeedFan jsem zjistila tyto hodnoty:
HD0: 40°C
Temp1: 86°C
Core0: 83°C
Core1: 83°C
Tak se ptám, jestli jsou ty teploty normální, případně jak to řešit. Předem děkuji za odpověď.
K50IJ zahřívání
sevcte:
Neverila bys, co za bordel se Ti nahromadi u chladice. Zadej na youtube nazev sveho notebooku a na 100% je tam jednoduchy videonavod jak notebook rozebrat.
Vycistis chalzeni + muzes prepastovat procesor. Teploty Ti hned klesnou.
Ja ted cistil chlazeni pro grafiku + jsem ji prepastoval a teploty klesly o 20°C.
Neverila bys, co za bordel se Ti nahromadi u chladice. Zadej na youtube nazev sveho notebooku a na 100% je tam jednoduchy videonavod jak notebook rozebrat.
Vycistis chalzeni + muzes prepastovat procesor. Teploty Ti hned klesnou.
Ja ted cistil chlazeni pro grafiku + jsem ji prepastoval a teploty klesly o 20°C.
Asus ROG Strix G18
Poslušně hlásím, že při stejném zatížení a pokojové teplotě to vypadá takto:
HD0: 37°C
Temp1: 55°C
Core0: 58°C
Core1: 56°C.
A to stačilo vyčistit větrání (přepastovat to nešlo, ten procák je tam jaksi divně přivařený k čemusi a nedá se tam dostat).
Takže ještě jednou děkuju a prosím o lock
PS: ten větráček je tak tichej, až mě to děsí
HD0: 37°C
Temp1: 55°C
Core0: 58°C
Core1: 56°C.
A to stačilo vyčistit větrání (přepastovat to nešlo, ten procák je tam jaksi divně přivařený k čemusi a nedá se tam dostat).
Takže ještě jednou děkuju a prosím o lock
PS: ten větráček je tak tichej, až mě to děsí