na notebooku řady A6000 mi stahli pomocí klávesy FN+F5 jas LCD bohužel klávesou FN+F6 nejde jas přidat
ostatní klávesy FN+ fungujou
přeinstaloval jsem i drivery (atk) nevite jak tomu přidat nedá se na LCD dívat.
Předem dík za pomoc
problém s brithnes a kalvesou FN+
jas
pokoušel jsem se o to i ve winech ale už od startu je to stašně tmavé. Na servisu mi poradili přeinstlovat ovladač grafiky ale to nic nezměnilo.
idealní kdyby na to byl nejakej příkaz v řádku nebo nejak zresetovat nastavení.
bohužel netuším jak
idealní kdyby na to byl nejakej příkaz v řádku nebo nejak zresetovat nastavení.
bohužel netuším jak
mam tiez podobny problem s jasom..
klav.kombinacie FN+F5/F6 funguju - teda, rozsvieti cez cely screen ikonu jasu aj posuva tu grafiku podla intenzity, ALE podsvietenie displaya sa nijako nemeni... Rucne cez system to tiez nereaguje a v app Power4Gear a ControlDeck to z 0% pozicie ani nejde nijako posunut..
Ked som odinstaloval P4G tak to zasa svietilo furt na max a neslo s tym nijako pohnut (ked sa startuje book a v BIOSe funguju FN+F5/F6 normalne).
Zrejme softwareova chyba, ale neviem v com. Dik za rady
klav.kombinacie FN+F5/F6 funguju - teda, rozsvieti cez cely screen ikonu jasu aj posuva tu grafiku podla intenzity, ALE podsvietenie displaya sa nijako nemeni... Rucne cez system to tiez nereaguje a v app Power4Gear a ControlDeck to z 0% pozicie ani nejde nijako posunut..
Ked som odinstaloval P4G tak to zasa svietilo furt na max a neslo s tym nijako pohnut (ked sa startuje book a v BIOSe funguju FN+F5/F6 normalne).
Zrejme softwareova chyba, ale neviem v com. Dik za rady
ASUS N53JQ - i7 740QM, nV425mGT 1GB, 4GB DDR3, 500GB 7200rpm
ACER Aspire 7730G - C2D P7350, nV9600mGT 512MB, 4GB DDR2, 320GB 5400rpm
ACER Aspire 7730G - C2D P7350, nV9600mGT 512MB, 4GB DDR2, 320GB 5400rpm