Zakoupil jsem si nový HDD 2.5" SATA II pro můj notebook Asus Lamborghini VX2. Starý měl jenom 160GB/5400ot, nový 750GB/7200ot. BIOS všechno rozpozná, HDD se točí, všechno naprosto v pořádku. Jakmile notebook naběhne, tak se mi načte ASUS Recovery DVD, který jsem tam dal a Windows se nainstaluje až do té chvíle, kdy se operační systém konfiguruje s počítačem (modrá obrazovka windows a točíčí se kolečko s nápisem welcome), v tuto chvíli se mi rozsvítí hláška "Could not configure Windows Setup with current hardware".
Zatím jsem dostal tip, že je to z důvodu toho recovery DVD, že na nový HDD se to má instalovat jinak, né přes recovery dvd.
Nevíte někdo co s tím?
Problém při instalaci Windows Vista na nový HDD u notebooku.
v podstate je to asi presne tak jak pises, i kdyz me prekvapuje ze i vymena disku znemozni pouziti recovery disku.
jedna moznost je sehnat si na netu original DVD Windows Vista edici kterou mas zespodu na stitku pouzit seriove cislo z toho stitku a udelat cistou instalaci.
druha trosku narocnejsi moznost je pokud mas porad na tom starym disku nainstalovanej system pouzit nejaky bootovaci software na kopirovani obsahu disku (napr. GHOST) a proste obsah staryho nakopirovat do novyho, chce to ale logicky stolni PC kam bys mohl oba disky pripojit najednou
jedna moznost je sehnat si na netu original DVD Windows Vista edici kterou mas zespodu na stitku pouzit seriove cislo z toho stitku a udelat cistou instalaci.
druha trosku narocnejsi moznost je pokud mas porad na tom starym disku nainstalovanej system pouzit nejaky bootovaci software na kopirovani obsahu disku (napr. GHOST) a proste obsah staryho nakopirovat do novyho, chce to ale logicky stolni PC kam bys mohl oba disky pripojit najednou