Dobré odpoledne, jelikož jsem se o notebooky pořádně zajímal naposledy tak před 8 lety, už se v nich tolik neorientuju.
Chtěl bych vás tedy požádat o radu, plánuji na to dát do 25k a potřeboval bych aby ntb obstál při práci s kancelářskými programy, zvládal přehrávat kvalitní video a nějakou menší editaci fotek. Taky nějaké ty hry, ale neupotřebím to moc na ty extrémně náročné hry ale spíš na hraní s kamarády a přežiju nižší detaily. Rovněž bych si ho ale občas rád bral sebou na cesty, tudíž bych potřeboval aby nevážil tunu a aby taky vydržel nějaké to nošení (ne extrémní).
Taky by mohl trošku vypadat ale to už je opravdu jenom detail.
Chtěl bych se zeptat na vaše názory a zkušenosti a také jestli si myslíte, že by v tomto obstál macbook od applu.
Děkuji mnohokrát
Ntb na VŠ, hry, cestování do 25 000
hlavně tam chybí velikost displeje - tvoje požadavky dokáže splnit jak 12" ultraportable tak poctivá multimediiální 17" obluda (obojí se dá občas vzít na cestu).
jinak ty kritéria která jsi tam napsal splňuje většina dnešních notebooků v dané cenové kategorii, takže záleží jen na tobě zda preferuješ odolnost, nízkou váhu nebo výkon.
hry se zatím s meky moc neslučují, takže záleží jak moc ti na nich záleží.
jinak ty kritéria která jsi tam napsal splňuje většina dnešních notebooků v dané cenové kategorii, takže záleží jen na tobě zda preferuješ odolnost, nízkou váhu nebo výkon.
hry se zatím s meky moc neslučují, takže záleží jak moc ti na nich záleží.
Nejspíš bych bral 15 palců, 17 je komfort, ale zase na zádech bych to nosit nechtěl. No nejlepší by pro mě byl ideální poměr výkon/hmotnost s tím, že se mi ntb nerozpadne pod rukama při používání.
K těm macům bych se ještě chtěl zeptat jak si to třeba poradí s psaním dokumentů, napíšeš na tom srovnatelnou seminárku nebo nějakej ceník ?
Díky za odpověd
K těm macům bych se ještě chtěl zeptat jak si to třeba poradí s psaním dokumentů, napíšeš na tom srovnatelnou seminárku nebo nějakej ceník ?
Díky za odpověd
Srovnatelnou seminárku s čím? Myslíš - "jsem zvyklý na Office od Microsoftu" (zvláště formátování atp.) - pak pro MAC OS existuje Office balík od Microsoftu (Office for Mac 2011), který v této verzi by snad měl být solidní - ovšem neměl jsem osobně možnost posoudit (dřívější verze nebyly úplně srovnatelné kvality/komfortu jako např. Office 2007 pro Windows). Pokud používáš Open Office, ten ve verzi pro MAC je.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“