F.E.A.R. 3
F.E.A.R. 3
Tak jsem otestoval tuto novinku a jsem naprosto spokojený.Optimalizace výborná,takže si to zahrajete i na starších PC a po herní stránce je to jízda jak má být.Naposled jsem se takto bavil u Bulletstormu.Doporučuji.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Solidně.Ovšem mě tato stránka her nikdy moc nezajímala.Stačí když je vizuální zpracování na dostatečné úrovni.Podstata všech her je ve faktoru zábavy.A ten zde je.
EDIT:při tom masakru to zde ani nestačím sledovat.
EDIT2: hra vychází 24.6.
EDIT:při tom masakru to zde ani nestačím sledovat.
EDIT2: hra vychází 24.6.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
orgasmic píše:Jak pise s laskou kolega Python, tak vesteckou kouli jsme nechali doma![]()
Zkus to jeste jednou a premyslej u pokladani dotazu
tak jestli se ptáš na to jaké je mé max rozlišení, tak je to samozřejmě 1920x1080. Kdyby to bylo 1650x1050 tak bych se snad tak blbě neptal.
Mslím že ještě žádný patch nevyšel ne? takže verze hry 1.00
A co byste ještě potřebovali potenciální rádci vědět?
Můj book je MSI GX660 s ATI 5870m...což ale dle mých zkušenosti není relevantní ne?
orgasmic píše:Dulezity je typ notebooku, protoze nektere modely mohou mit problemy s novymi ovladaci.
A v te hre neni moznost zmenit pomer stran?
ovladače mám nejnovější 11.6, nicméně ve hře se poměr stran změnit nedá. Nabízí to 16:10 a 4:3, ale 16:9 ne.
Našel jsem na nějakých anglických fórech aspoň zmínku o tom, že to někdo diskutoval ale nějak jsem z toho nevyčetl řešení. a tak jsem myslel, že by mohl vědět někdo česky mluvící...