17''notebook
17''notebook
Dobrý den.Chtěl bych poprosit o radu. Nemohu se rozhodnout mezi ACER TravelMate 7750G-2414G64Mnss a LENOVO IDEAPAD G770.Chci ho převážně na hry a abych se vešel do 22tis.Nebo je ještě neco vhodnějšího?To LENOVO je také s i5.
Naposledy upravil(a) pampoš dne 29 čer 2011 17:15, celkem upraveno 1 x.
Zdravím Pampoš
Ta grafika u obou NB "6650M" není špatná, ALE za mne bych v takové cenové relaci hledal spíše grafiku "GT 540M" či lepší od nVidie.
Na hry je určitě silnější.
I já hledám takový podobný NB jako ty a myslím si, že už grafické karty mám celkem "zmapovány"
U mne to ovšem pořád vyhrává : http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-6050ec-d227193.htm
Který si myslím, že je optimální cena/výkon a karta "6770M" splní všechny mé multimediální požadavky.
Ta grafika u obou NB "6650M" není špatná, ALE za mne bych v takové cenové relaci hledal spíše grafiku "GT 540M" či lepší od nVidie.
Na hry je určitě silnější.
I já hledám takový podobný NB jako ty a myslím si, že už grafické karty mám celkem "zmapovány"

Který si myslím, že je optimální cena/výkon a karta "6770M" splní všechny mé multimediální požadavky.

-
- píše často
blbost... 540M není lepší než 6650M jsou si vyrovnané, tak přestaň kecat blbosti... a 460M taky není špička....
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2GZ0CE151N určitě bych bral tenhle, za tu cenu nic lepšího neseženeš....
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2GZ0CE151N určitě bych bral tenhle, za tu cenu nic lepšího neseženeš....
Fujitsu-Siemens Amilo 3650 <-> CPU:AMD Turion X2 ZM-82 @ 2,2Ghz, XGP ATI 3870M <-> Jakékoliv rady ohledně tohoto ntb, nebo celkově tweakování ntb by se hodily - PM, potřeboval bych zvýšit výdrž baterie hlavně
Drakhunter...
Tomu teda radíš pěkné věci. Acer... To fakt jako bych neporadil ani nepříteli. To je něco strašnýho. Pampoš, jestli jdeš opravdu na 25k Kč , tak ber to "HP" jako já. Je to opravdu našlapanej stroj a ta grafika 6770M se řadí mezí první elitu, která rozjede hry plynule. Osobně už se na něj moc těším
Acer opravdu NE.
Tomu teda radíš pěkné věci. Acer... To fakt jako bych neporadil ani nepříteli. To je něco strašnýho. Pampoš, jestli jdeš opravdu na 25k Kč , tak ber to "HP" jako já. Je to opravdu našlapanej stroj a ta grafika 6770M se řadí mezí první elitu, která rozjede hry plynule. Osobně už se na něj moc těším

Acer opravdu NE.
-
- píše často
Nazdar chlapi.
Tak jsem si prošel veškeré recenze a testy a asi nejlépe z toho vyšel HP.
Ani ta 6770 si podle tabulek nestojí špatně.Já nejsem žádný pařmen ale občas si rád zahraji.Jsem rád že, jste mi poradili,protože bych jinak asi nevybral dobře.Za týden už by mohly být peníze tak se těším.
Zdarec a dík.
Tak jsem si prošel veškeré recenze a testy a asi nejlépe z toho vyšel HP.
Ani ta 6770 si podle tabulek nestojí špatně.Já nejsem žádný pařmen ale občas si rád zahraji.Jsem rád že, jste mi poradili,protože bych jinak asi nevybral dobře.Za týden už by mohly být peníze tak se těším.
Zdarec a dík.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“