HP - Quick web

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Martufi
píše často

HP - Quick web

Příspěvekod Martufi » 28 čer 2011 11:13

Zdravím HPčkáři,

Pomalu se blíží doba, kdy mi příjde můj objednaný "Dv7 - Pavilion 6050ec" a já tak nějak stále prohlížím více a více stránek na internetu o HP a jeho funkcích. Jako začátečníka mně zajímá všechno, ale ničemu nerozumím :lol:

Jedna věc, která mě zaujala ( Quick Web), ale nenašel jsem nic kloudného, co by mi ji nějak osvětlilo. Mohl by mi to někdo trošku přiblížit, jak to funguje, či jaký to má přínos pro uživatele?

A je tato funkce u všech HP notebooku ?

Díky moc za rady a informace :-)

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 28 čer 2011 12:37

v podstatě jde o linuxovou aplikaci, která se nahraje rychleji než W7 a lze s ní browzdit na webu

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 28 čer 2011 14:22

rozhodně to není nějaká killer feature, protože (alespoň na mém ntb) to sežere baterku za dvě hodiny, to si radši nabootuju plnohodnotnej OS a výdrž mám dvakrát takovou (jak v Win7, tak i Arch Linuxu). notebook stejně většinou jen uspávám (a bootuji jen při přepínání OS nebo aktualizacích), takže se bez toho dá vést opravdu plnohodnotný život :-)
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

Martufi
píše často

Příspěvekod Martufi » 29 čer 2011 09:52

Aha takže to vůbec není nic převratného, jak říkal "Jirrick" a já jako bežný uživatel to stejně nevyužiju. A abych se podíval na net a vyřídil si Maily, to radši opravdu nabootuju celý OS. :D

Tak díky moc za rady a vysvětlení! Zas o něco chytřejší.

Jirrick
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Jirrick » 29 čer 2011 10:41

pokud používáš Outlook, tak na maily je zase QuickWeb, což je ještě větší blbost, protože to si přechroustává outlookovský soubory a pak je nějakým záhadným způsobem zobrazuje. zkoušel jsem to sand dvakrát a nenadchlo mě to.

jinak jsem je chtěl vyzkoušet (po víc než půl roce) a zjistil jsem, že pravděpodobně výměnou disku se ty aplikace pokazily a nejdou spustit. rázem mám o problém míň :-)
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » 29 čer 2011 16:10

ono jde víceméně o "marketingové" aplikace, aby se mohlo tvrdit, že mají něco navíc (dělají v podstatě všichni výrobci) ... pro rychlost je nejlepší koupit SSD

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“