NB do 2kg min 13"
tak E420-tku mam uz doma ..mozem sa podelit s doterajsimi skusenostami:
-dielenske spracovanie je na vybornej urovni, v tejto cenovej kategorii urcite top, elegantne prevedenie nazivo vyzera este lepsie ako na fotkach
-displej neohuril no urcite nesklamal, jeho matne prevedenie mozem len odporucit, svietivostou a pozorovacimi uhlami priemer vo svojej kategorii
-chladenie je vyborne aj povrchove teploty
-klavesnica, velky touchpad a trackopoint sa vyborne pouzivaju
-vydrz cca 4hodiny s wifi
-co sa tyka software-u tak bloatware sa nekona, nejaky je sice pritomny no len v podobe nenainstalovanych balikov, balik ThinkVantage od lenova je len plus
jedine muchy ktore som postrehol su:
-pri rychlom otoceni notebooku pocut pri pohybe vybraciu lopatky ventilatora
-jedna hlucnejsia klavesa, sipka do prava, pretoze zakladna v tomto rohu asi o milimeter nedolieha
-baterka ma trosku volu
na zaver by som dodal ze ziadna z tychto much nijako neobmedzuje pracu s notebookom a su zanedbatelne.
..ak by mal niekto nejake otazky, kludne ich mozem zodpovedat
-dielenske spracovanie je na vybornej urovni, v tejto cenovej kategorii urcite top, elegantne prevedenie nazivo vyzera este lepsie ako na fotkach
-displej neohuril no urcite nesklamal, jeho matne prevedenie mozem len odporucit, svietivostou a pozorovacimi uhlami priemer vo svojej kategorii
-chladenie je vyborne aj povrchove teploty
-klavesnica, velky touchpad a trackopoint sa vyborne pouzivaju
-vydrz cca 4hodiny s wifi
-co sa tyka software-u tak bloatware sa nekona, nejaky je sice pritomny no len v podobe nenainstalovanych balikov, balik ThinkVantage od lenova je len plus
jedine muchy ktore som postrehol su:
-pri rychlom otoceni notebooku pocut pri pohybe vybraciu lopatky ventilatora
-jedna hlucnejsia klavesa, sipka do prava, pretoze zakladna v tomto rohu asi o milimeter nedolieha
-baterka ma trosku volu
na zaver by som dodal ze ziadna z tychto much nijako neobmedzuje pracu s notebookom a su zanedbatelne.
..ak by mal niekto nejake otazky, kludne ich mozem zodpovedat
born to be ....
Zpět na „Jaký vybrat notebook“