Náhrada za T500
Náhrada za T500
Zdravím,
Moje T500 bohužel odešla, tak bych rád nějaký adekvatní ntb... s ntb jsem byl spokojen, až na váhu.
Požadavky:
-dostatečný grafický výkon ( moji pracovní náplní jsou fotografie a poměrně složitý rendering - HDR)
-solidní výdrž na baterce, přestavuji si 5hod++
-solidní monitor, ntb sice bude dokován, ale občas u zákazníků představuji návrhy
Více mě nenapadá, snad jen, rád bych lenovo, opravdu jsem s tím byl spokojen.
Něco jsem pročetl na netu zaujala mě nová T420 a X220. U X220 mám strach z výkonu, hlavně u fotek. U T420 zase lidi nadávají na velmi špatný displej...
Nějaký rady? Fin. limit mám kolem 30tis.
PS: Nedávno jsem tu psal topic o malým ntb na cesty, pořídil jsem x100e a docela to jde, na cesty jako databanka na foto dobré, jinak výkon naprd
Díky za reakce
Moje T500 bohužel odešla, tak bych rád nějaký adekvatní ntb... s ntb jsem byl spokojen, až na váhu.
Požadavky:
-dostatečný grafický výkon ( moji pracovní náplní jsou fotografie a poměrně složitý rendering - HDR)
-solidní výdrž na baterce, přestavuji si 5hod++
-solidní monitor, ntb sice bude dokován, ale občas u zákazníků představuji návrhy
Více mě nenapadá, snad jen, rád bych lenovo, opravdu jsem s tím byl spokojen.
Něco jsem pročetl na netu zaujala mě nová T420 a X220. U X220 mám strach z výkonu, hlavně u fotek. U T420 zase lidi nadávají na velmi špatný displej...
Nějaký rady? Fin. limit mám kolem 30tis.
PS: Nedávno jsem tu psal topic o malým ntb na cesty, pořídil jsem x100e a docela to jde, na cesty jako databanka na foto dobré, jinak výkon naprd
Díky za reakce
Lenovo ThinkPad X230 IPS
Lenovo ThinkPad T500 - rip
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Já bych to viděl na X220 s IPS displejem http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-x220 ... .htm#popis . Pokud teda bude stačit rozlišení a 12,5". Výkonu bych se nebál i5 SB bude určitě výkonnější než to co bylo v T500.
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Jak už jsem psal, bral bych X220, výkonnější jsou už jen ThinkPady W series (15,6"-17") a nejlevnější model z této řady atakuje hranici 50000,- (jsou to profi pracovní stanice na CAD apod.), ale popravdě řečeno, pokud Vám do teď stačil TP T500 tak Vám bude s přehledem stačit i X220. Navíc má IPS panel oproti obyčejnému TN panelu, dále má slušnou výdrž (kdyby ani to nestečilo dá se dokoupit buď 9call baterie nebo ještě druhá baterie, která se připne zespod notebooku, jo a přímo v balení má i dokovací stanici. Takže jak jsem už psal, pokud Vám bude vyhovovat úhlopříčka a rozlišení směle do X220.
U uhlopricky bych nevidel problem, jen mam strach z rozliseni.. Je to dostatecny? Napr. ve srovnani 14" a 1600*900, ktere me osobne vyhovuje... Jak velikosti tak uhlopricky tak adekvatni rozliseni k velikosti.
Projizdim ruzne nazory an forech a recenze a cim dale vice se prihklanim s T420. Budu to mit jako plnohodnotny PC, strach mam ze vykonostne na to stacit X220 nebude. Ano vuci tomu co jsem mel to stacit bude, ale musim pocitat do budoucna...
Projizdim ruzne nazory an forech a recenze a cim dale vice se prihklanim s T420. Budu to mit jako plnohodnotny PC, strach mam ze vykonostne na to stacit X220 nebude. Ano vuci tomu co jsem mel to stacit bude, ale musim pocitat do budoucna...
Lenovo ThinkPad X230 IPS
To Zivan: koukám, že máte X220, tak bych na vás hklavně směřoval otázku...Myslíte si, že 12,5" dokáže zastat úlohu hlavního PC? Souvisí to i s výkonem, pohodlým atd...
Samozřejmě kdo máte ještě zkušenosti s dlouhodobým použivám 12" jako hlavní PC, budu rád za každou radu.
To all:
Nevíte jestli existuje varianta 14" s IPS displeyem?
Díky
Samozřejmě kdo máte ještě zkušenosti s dlouhodobým použivám 12" jako hlavní PC, budu rád za každou radu.
To all:
Nevíte jestli existuje varianta 14" s IPS displeyem?
Díky
Lenovo ThinkPad X230 IPS
JakHam píše:Myslíte si, že 12,5" dokáže zastat úlohu hlavního PC? Souvisí to i s výkonem, pohodlým atd...
Vykon mi staci, ale pohodli = externi monitor i klavesnice. A je fuk, jestli ma ten notebook 12", 14" nebo 16".
Pouzival jsem ted 14" notebook a kdyz jsem ho na druhem konci republiky pouzival, tal mi chybel druhy monitor, velka klavesnice...atd.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Ještě vás budu otravovat, ji mě docela tlačí čas. Máte někdo zkušenosti s modelováním v 3ds maxu na některých těchto ntb? Do tedka to jsem dělal na pc, ale rád bych do budoucna přešel právě na ntb + dock, občas by se mi líbilo mít možnost mít tento nástroj i na cestách...
Lenovo ThinkPad X230 IPS
Mrkni na něco od swarma, zbytek si odvodíš: http://notebookblog.cz/technika/zkuseno ... kon-v-cad/
Zpět na „Jaký vybrat notebook“