Moje osobni zkusenost s S96S a FL90..
no ja osobne bych neresil jestli to ma 80, nebo 100 stupnu ale spis to, jak se to projevuje na venek... kdyby jeden pocitac mel teplotu 100 stupnu, ale na venek se to nijak neprojevovalo a druhy mel 80, ale palil jako svina, bral bych ten prvni a to i pres vysokou teplotu... otazka pak ovsem je, jak dlouho je to zarizeni takovou teplotu snaset ze:-)
Is it nut?! No it is coconut!
Instaloval jsem ovladače z přiloženého CD a všechno bez problémů, včetně grafiky...
A co se týče mé spokojenosti? Z čeho usuzuješ, že jsem nespokojen? Jediné co jsem vyčetl je pískání - ale během dne to vůbec neslyšíš a v noci na něm nepracuji a i pískání bylo vyřešeno...
Teploty - teď jsem ho nechal projet 3D Markem a teplota grafické karty 89°C a to se větrák netočí v kuse...
Mimochodem - neinstaloval bych ovladače na Vistu na XP (musel jsem si rýpnout )
A co se týče mé spokojenosti? Z čeho usuzuješ, že jsem nespokojen? Jediné co jsem vyčetl je pískání - ale během dne to vůbec neslyšíš a v noci na něm nepracuji a i pískání bylo vyřešeno...
Teploty - teď jsem ho nechal projet 3D Markem a teplota grafické karty 89°C a to se větrák netočí v kuse...
Mimochodem - neinstaloval bych ovladače na Vistu na XP (musel jsem si rýpnout )
Che, Syrupe, přestaň si házet špínu do vlastního threadu . Pravda je prostě taková, že standardně se s96s takový problémy, jaký si s tím měl ty, nejsou. To samý může dělat vadnej kus fl90...
S96S (T7300 2,0GHz • 2GB RAM • nVidia 8600 GS 256MB • 100GB, 7200ot.)
HP PAVILION dv5-1020ec (AMD Turion X2 2,0GHz • 2GB RAM • ATI Mobility Radeon HD 3450 • 160GB, 5400ot.)
HP PAVILION dv5-1020ec (AMD Turion X2 2,0GHz • 2GB RAM • ATI Mobility Radeon HD 3450 • 160GB, 5400ot.)
Kedlub píše:Já když bych si koupil S96S tak bych si taky nepřiznal že má problémy a zatloukal
Já osobně, kdybych si koupil s969s a měl s tím problémy, tak bych ho reklamoval...
MiSHAK píše:...budu si S69S kupovat v blízké době (snad do týdne) u TS Bohemia...
Taky to mám od nich a je to v pohodě... otázka je, jak by fungovali při případný reklamaci atp...
S96S (T7300 2,0GHz • 2GB RAM • nVidia 8600 GS 256MB • 100GB, 7200ot.)
Sangria píše:Che, Syrupe, přestaň si házet špínu do vlastního threadu . Pravda je prostě taková, že standardně se s96s takový problémy, jaký si s tím měl ty, nejsou. To samý může dělat vadnej kus fl90...
Nejak mi unika vyznam, jaka spina?
BTW: taky by me docela zajimalo, kdo za vas jste mel oba notasy na pouzivani, ze muzete tvrdit ze nemam pravdu atd....
By mě zajímalo, na který ntb ještě nejdou nainstalovat ovladače a je to tím notebookem
PS: nikdo neříká, že nemáš pravdu - jen mi není jasné, jak může ntb za to, že ti nejdou nainstalovat ovladače a pak tvrdit, že ten ntb nestojí za nic - to je to co mě pobavilo
můžeš mi říct, čím si měřil teplotu grafiky, že tvrdíš, že má 100°??
PS: nikdo neříká, že nemáš pravdu - jen mi není jasné, jak může ntb za to, že ti nejdou nainstalovat ovladače a pak tvrdit, že ten ntb nestojí za nic - to je to co mě pobavilo
Syrup píše:Pri zatezi ta karta ma okolo 100 stupnu, jestli ta tvoje ma 80 tak do ni asi peres nejakym zazrakem vodni chlazeni, nebo mas opravdu nejakej vyjimecnej kus, jak jsem uz psal nahore.
můžeš mi říct, čím si měřil teplotu grafiky, že tvrdíš, že má 100°??
No panove ja se tady s vama nebudu hadat. Jen reknu ze Fl90 je uzasnej notas. Moc si to vychvaluju a za ty prechy je to to nejlepsi co muzu mit. A kdybych si svoji vynou nepo*ral ovladac na DVD mechaniku tak mi bezi i to . BTW nevite nekdo kde bych ten ovladac mohl sehnat?? Je to sice plugandplay ale visty to neberou a nechce se mi to reinstalovat a dokonce ani nemam jak kdyz je mam na CD