Dotazy ohledně mobilních CPU
orgasmic píše:GT555M prekonava vykonem nova verze AMD, ktera umi s integrovanou crossfire a ten notebook stoji 16tis a vykonem po graficke strance je o nejakych 30% nad GT555M
Ano, staci i5 a to bohate.
akurat, ze 3ds max ani autocad crossfire nevyuziju a cpu vykonom sa A8 nedotiahne ani na core i3. od A4 je vykonnejsie aj Pentium P6100.
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
zdravím, chtěl bych se zeptat v čem všem je rozdíl mezi těmito procesory.
Co jsem zatím zjistil tak sandy bridge je nova řada (generace). Měly by mít nižší příkon (spotřebu) a lepší integrovanou grafiku (HD 3000 oproti HD 2000) jinak nic víc jsem nezjistil. Jde mi o to zda se vyplati vzit ntb se sandy bridge nebo postaci obyčejná (starší) i5 480M.
když jsem porovnával benchmarky tak rozdíl v umístění byl o 2 pozice (41 x 43) takže ani toto neukázalo zásadní rozdíl.
Díky.
Co jsem zatím zjistil tak sandy bridge je nova řada (generace). Měly by mít nižší příkon (spotřebu) a lepší integrovanou grafiku (HD 3000 oproti HD 2000) jinak nic víc jsem nezjistil. Jde mi o to zda se vyplati vzit ntb se sandy bridge nebo postaci obyčejná (starší) i5 480M.
když jsem porovnával benchmarky tak rozdíl v umístění byl o 2 pozice (41 x 43) takže ani toto neukázalo zásadní rozdíl.
Díky.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na tento procesor:
Intel Pentium Dual Core B940 s frekvencí 2 GHz
Jde o notebook Vaio. Do hledání jsem zde na fóru zadávala B940, ale nic mi to nenašlo, proto se ptám. U notebooku píšou:
"Výpočetní výkon je založen na dvoujádrovém procesoru Intel Pentium Dual Core B940 s jádrem Sandy Bridge, který poskytuje oproti minulým generacím lepší výkon."
Hry nehraju, ale často sleduji filmy a youtube, kolega tvrdí, že to bude pomalé.
Předem díky za odpověď.
Intel Pentium Dual Core B940 s frekvencí 2 GHz
Jde o notebook Vaio. Do hledání jsem zde na fóru zadávala B940, ale nic mi to nenašlo, proto se ptám. U notebooku píšou:
"Výpočetní výkon je založen na dvoujádrovém procesoru Intel Pentium Dual Core B940 s jádrem Sandy Bridge, který poskytuje oproti minulým generacím lepší výkon."
Hry nehraju, ale často sleduji filmy a youtube, kolega tvrdí, že to bude pomalé.
Předem díky za odpověď.
Ano bylo by to tak,kdyby AMDčko mělo pořádné ovladače.Bohužel je to fiasko.orgasmic píše:GT555M prekonava vykonem nova verze AMD, ktera umi s integrovanou crossfire a ten notebook stoji 16tis a vykonem po graficke strance je o nejakych 30% nad GT555M
Ano, staci i5 a to bohate.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
- Chlebovnik
- guru