A zda se ze je zde dalsi problem s IPS displejem v X220. Jedna se o staticke "vypalovani" obrazu po urcite dobe. Timto problemem trpi obecne dost LCD monitoru (i kvalitnich), ovsem ne uz po 15 minutach jak se uvadi v diskusnim formu Lenovo https://forums.lenovo.com/t5/X-Series-Th ... 201/page/3
Muze nekdo prosim vyvratit, ze tento problem nema a jedna se jen o spatnou serii ? To dnes opravdu nelze vyrobit notebook s kvalitnim displejem jako tomu bylo jeste pred sedmi lety ?
Kdyz jsem o tom cetl, zkusil jsem si to nasimulovat a skutecne tam to vypalovani obrazu bylo. Krom tohoto pokusu jsem si toho ale nikdy (za 2 mesice) nevsiml. Stejne jako ty "light leaky". Kdyz je hledam, najdu je, jinak si toho nevsimnu. Ja osobne to nevnimam jako problemy.
Uvazuji o koupi X220 a rad bych se zeptal jestli nekdo netusi zda je volny Mini PCIe slot pro instalaci SSD treba tohoto
https://www.alza.cz/intel-310-80gb-ssd-s ... 223885.htm . Nebo jestli se disk musi vzdy instalovat do 2,5" pozice. Uvazuji o variante s Core i5 ktera neni ULV. Diky.
Super, diky za info. Tak ze neni co resit a kupuju.
Jeste bych mel jeden dotaz. Mam externi disk ktery podporuje eSATA a jak jsem se docetl tento notebook v zakladu eSATA konektor nenabizi. Ma jiz nekdo nejakou zkusenost s rozsiruciji kartou do ExpressCard slotu ktera eSATA podporuje?
Jsem se spatne vyjadril, mel jsem na mysli tu ExpressCard ktera by nevycuhovala a mohla by byt v notasu zapichla nafurt.
Nasel jsem jenom tuhle AKE eSATA&SATA CARD:
a pak jeste jednu od StarTech, oboji stejnej noname (aspon pro me). Bohuzel z amazonu mi nevim proc nejde poslat a na ebayi maji jenom 34mm verzi a jeste k tomu kupovat redukci mi pride zbytecny.
Ma tedy nekdo zkusenost s nejakou ExpressCard 54mm s eSATA ktera by mohla byt v notasu vlozena nastalo? Diky.
A nevznikne pak vedle te karty volny prostor ktarym se bude dovnitr zbytecne prasit? Co jsem koukal na videa tak ten ExpressCard slot kryji vykyvna dvirka ktera nejsou nijak delena...
ferdik píše:... ale taky absence instalacnich DVD. Pokud si treba chci vymenit disk, jaky je legalne spravny postup instalace Windowsu? (tj. bez pouziti recovery partition). Staci proste stahnout DVD z torrentu a zadat svuj product-key (ci jak se to jmenuje ...). Disk je vcelku maly a dost mozna tu recovery partisnu smazu ...
Ahoj, jak jsi to prosím tě nakonec vyřešil?
Ty Recovety bych taky rád smazal...