ThinkPad Edge E520/E420
Tak mě třeba ThinkVantage nabízí ve volitelném upgradu driver na grafiku který je pouze pro modely s jen integrovanou grafikou. Před asi dvouma dnima se mi opět ve volitelných upgradech nabídl nějaký driver na intel wi-fi. Nevíc i s infomací že nemám instalovanou žádnou předchozí verzi ovladače. Přitom wi.fi mám zcela funkční s jiným driverem.
Takže se ThinkVantage rozhodně nespoléhám a raději si před instalací zkontroluju co vůbec instaluju. To by sice mělo být normální ale kdyby ThinkVantage nabízel pouze to co má bylo by to lepší.
Takže se ThinkVantage rozhodně nespoléhám a raději si před instalací zkontroluju co vůbec instaluju. To by sice mělo být normální ale kdyby ThinkVantage nabízel pouze to co má bylo by to lepší.
ThinkPad Edge E520, i3-2310M, 4GB DDR3, HD6630M
klávesnice
pro majitele - vydává vám klávesnice při psaní nějaký pazvuk? konkrétně šipky, kde se lehce prohýbá plast a ten zvuk je dost nepříjemný, díky
ano, pri stalceni pravej sipky sa klavesnica trosku viac ozyva. Je to sposobene tym ze v tejto casti klavesnica uplne nedolieha k zakladni, ale da sa to vyriesit podlozenim alebo podlepenim tejto casti klavesnice ..je to otazka 10min roboty aj s 5min hladanim v manualy ako rozobrat klavesnicu
born to be ....
Tak ještě jeden problém chlapi.
Když s nb připojím na domácí wifi, tak se sice připojí, nicméně net mi poté vůbec nejede. Na jiné wifi se připojí a jede bez problémů.
Zkoušel jsem aktualizovat ovladače k síťovému adaptéru, nepomohlo. Aktualizovat firmware od wifi routeru, nepomohlo.
Neví někdo co bych mohl ještě vyzkoušet?
Když s nb připojím na domácí wifi, tak se sice připojí, nicméně net mi poté vůbec nejede. Na jiné wifi se připojí a jede bez problémů.
Zkoušel jsem aktualizovat ovladače k síťovému adaptéru, nepomohlo. Aktualizovat firmware od wifi routeru, nepomohlo.
Neví někdo co bych mohl ještě vyzkoušet?
A ja bych doplnil, ze treba v panelaku muze byt problem s rusenim. Kazdy router bude mit nastaveny jiny kanal, jeden se bude rusit se sousedem a bude problematicke spojeni a druhy bude OK.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“