AC adaptér zahřívání
AC adaptér zahřívání
Zdravim lidi.
Koupil jsem si notebook ASUS A6TC a chtěl bych se vás zeptat jestli je normální že se mi nabíječka zahřívá na něco kolem 50°C?? Zdá se mi to dost, ale nevim moc se v noteboocích nevyznam. V návodu píšou že moc velké teplo může poškodit nabíječku a pak i notebook a to bych nerad
Je to důvod k reklamaci a nebo je vše ok ???
Za všechny odpovědi předem děkuju.
Koupil jsem si notebook ASUS A6TC a chtěl bych se vás zeptat jestli je normální že se mi nabíječka zahřívá na něco kolem 50°C?? Zdá se mi to dost, ale nevim moc se v noteboocích nevyznam. V návodu píšou že moc velké teplo může poškodit nabíječku a pak i notebook a to bych nerad
Je to důvod k reklamaci a nebo je vše ok ???
Za všechny odpovědi předem děkuju.
-
- Moderátor
-
- Moderátor
65W místo 90W?
Puppy píše:Topi vsechny adaptery
No, ze zkušeností vím, že topí podle výkonu - 65W zdroje topí mnohem méně než 90W, a proto se chci zeptat - Mohu místo 90W zdroje připojit k nb zdroj 65W? Bude 65W stačit nenažraném nb (např. u ASmobile S96S vyměnit originální 90W za 65W)?
Ja ho dávam normálně na stůl, zem a hřeje se mi taky slušně, ale nevim jak je to možný ale ze spoda je prostě relativně "vlažnej"..horký je jenom to žebrování na vrchu a prostě spíš ten vršek..ale taky má asi tak 20x8x5 cm tak se to teplo holt rozlejzá:D
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.