ja by som z tychto bral E120 koli matnemu displeju a trackpointu (otazka zvyku). pokial ti nevadi leskly tak ti postaci aj E125 s o tretinu nizsou cenou. prehravania videa a hudby a browsovanie zvladne aj E125.TomBiker píše:no ta e120ka vypada dobre. Takze uz jen vybrat mezi:
e120, gt 8.9, macbook air 11
PS: u toho applu- nezapominejte ze ma ssd disk...
Air je jeden z najlepsich malych notebookov na trhu ale ako sekundarny pocitac len na browsenie a maily imho moc drahy, resp. drahy na tvoje vyuzitie. za ten HW je to adekvatna cena. btw 100GB SSD kupis za necele 3 tisicky, 120GB za necele 4 tisicky aj do E120/E125 alebo inych malych notebookov.
tablety osobne moc nemusim, mal som chvilu pozicany ipad a moc ma to neoslovilo. je to male, lahke a dlho to vydrzi ale blbo sa na tom pise bez externej klavesnice a http://static02.mediaite.com/geekosyste ... mudges.jpg upatlane displeje moc nemusim. na ebooky som si radsej kupil kindle3. ten je este mensi, este lahsi, vydrzi este viac ako lubovolny tablet a e-ink je na dlhodobe citanie o niekolko tried lepsi ako lubovolny lcd displej.