Amilo Pa1538 vs Pavilion dv6580
Amilo Pa1538 vs Pavilion dv6580
Kterej notebook byste radsi zvolily?? Chtel bych Fujitsu, ale to HP ma mnohem lepsi parametry.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47784 HP
http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-amil ... d76455.htm Fujitsu
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47784 HP
http://www.alza.cz/fujitsu-siemens-amil ... d76455.htm Fujitsu
NO ja bych si ciste ekonomickeho hlediska vzal asi hp, jelikoz ma lepsi grafiku i procesor a diky rozdilu v cene neni problem si dokoupit giga pameti (coz bych vrele doporucoval) sice nedostanes brasnu ani mys, ale zato dostanes kvalitni deseignove povedeny notebook od renomavene znacky s kvalitni servisni zakladnou.
Moje volba by byla jednoznacne HP
-
- píše často
Pr3d1t0r píše:dostanes kvalitni deseignove povedeny notebook od renomavene znacky s kvalitni servisni zakladnou.
No tak servis bude v tomto pripade ve prospech FSC. Neni to bussnes model, ty maji pak uz servis mnohem lepsi.
Jinak se pripojim k volbe HP a dokoupit pamet ( pokud nepotrebujes "herni" grafiku, tak bych jeste pohledal model s integrovanou.). Jinak ohledne te grafiky je to uplne jedno jestli Go7400, ci 8400 ... obe jsou na hry nedostacujici a na ostatni veci prilis zrave.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Já taky vybírám notebook v týhle cenový relaci a už jsem skoro rozhodnutej pro HP pavilion 6580. Notebook s integrovanou grafickou kartou nechci, protože bych měl strach abych natom vubec rozběhal Aero hry hraju jen občas a když tak nějaký HL 2, wary, wow. Mohli byste mi prosím napsat jaká je ta grafická karta Nvidia 8400 ? viděl jsem na netu několik 3 typy: GeForce 8400M G GeForce 8400M GS GeForce 8400M GT . Nevíte někdo který tym má v sobě HP dv6580 ? díky..dokonce http://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion ... d77357.htm tady píšou že ta karta je integrovaná, což je doufám nesmysl. Mohl by vtom někdo udělat prosím jasno.
To si přečti moje problémy s FSC PA 1538 ve verzi 2GB ram na FSC noteboocích, myslím, že ho pak taky nebudeš chtít a to ještě u nejhorší Alzy. Navíc FSC 1538 mi po týdnu začal pískat a to pískal furt. Stihnul jsem ho vrátit do 14ti denní lhůty, ale Alza mi hned začala dělat problémy. Reklamace byly u nich vždy horor a tak mi ze srandy strhnuli 800,-, aby na mně něco vytěžili.Dárky mi taky sebrali. Ovšem hlavním důvodem vrácení byli problémy s výkonem:trhání her,DVD,iDVB-T tuneru.Po tom, co řekli, že notebook jde zpět do prodeje, div jsem se nepobl..U pokladny mi chtěli podstrčit hned něco jiného, já řekl, že od nich raději nic. FSC jsem měl 2x, před tím Pa 1510 a ten stál taky za prd, servis pro standartní Amila je taky děs...
-Co vlastně budu kupovat po těch hrozných zkušenostech? Ano, bude to HP DV 6580. Tak doufám, že to bude stroj bez závad. o kvalitě zpracování jsem se již přesvědčil v Datartu, kde mě hned otravoval prodavač, co chci a kolik mám...Začal mi nabízet FSC,Acer a pak i stolní počítač. Byl to fakt inteligent, kdyby alespoň nekecal a věděl o těch strojích víc.
-Šasi má ale Pavilion bohužel průměrně tvrdé-ovšem oproti Aceru i FSC odost tvrdší...
-Co vlastně budu kupovat po těch hrozných zkušenostech? Ano, bude to HP DV 6580. Tak doufám, že to bude stroj bez závad. o kvalitě zpracování jsem se již přesvědčil v Datartu, kde mě hned otravoval prodavač, co chci a kolik mám...Začal mi nabízet FSC,Acer a pak i stolní počítač. Byl to fakt inteligent, kdyby alespoň nekecal a věděl o těch strojích víc.
-Šasi má ale Pavilion bohužel průměrně tvrdé-ovšem oproti Aceru i FSC odost tvrdší...
Nemohli a kdyz si to nekdo strhnout necha, tak je to holt jeho smula. Jinak to slysim poprve, ze nekdo neco takoveho udelal Jinak k te poruchovosti. Poruchovost je u vsech notebooku takrka stejna. Vsechno kolem 15% at je to Asus, Dell, FSC... To si nevyberete. Dulezitejsi je servis a ten je nejhorsi u Aceru a nejlepsi u Dellu a HP.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
-
- píše často
Tak to by bylo super. Alespoň zjistíš, jak je to s tou čtečkou otisku prstů...jinak těch 800,- mi dali za to, že prý jsem nenainstaloval zpět Visty do preinstalu. Respektive já nainstaloval vše znovu: Vistu, ovladače a soft, co tam byl, když jsem ho měl já. Oni, že je to nezajímá a peníze mi prostě strhnou. Chvíli jsem se s nimi dohadoval a řekli, že si to mám odnést a nebo vzít peníze. To bylo jednání na úrovni, fakt nejhorší firma, se kterou jsem měl tu čest. Největší vtip byl v tom, že u kasy si kopírovali ještě moji občanku. Fakt paráda, prý normální postup při vrácení zboží ve lhůtě...
-už se s tím nehodlám zabývat a rozčilovat....
-to Hp je prima, tak jsem zvědav jaká bude mini recenze a podle toho ještě uvidím...
-dnes jsem viděl v obchodě malý Umax a docela mě zaujal, ovšem o Umaxu nic nevím
-už se s tím nehodlám zabývat a rozčilovat....
-to Hp je prima, tak jsem zvědav jaká bude mini recenze a podle toho ještě uvidím...
-dnes jsem viděl v obchodě malý Umax a docela mě zaujal, ovšem o Umaxu nic nevím
Zpět na „Jaký vybrat notebook“