Přihlášení k zaheslovanýmu účtu W7

Vše kolem Microsoft Windows. Zkušenosti, problémy, vylepšení atp.
Jenyk

Přihlášení k zaheslovanýmu účtu W7

Příspěvekod Jenyk » 03 zář 2011 13:12

Koupil jsem si novej notas Lenovo IdeaPad U 165 kde je legální Win 7 Home Premium s SP1. Vytvořil jsem si dva uživatelský účty, jeden klasickej administrátorský s heslem a druhý se standartními omezenými právy bez hesla. Problém nastal po zaheslování administrátorskýho účtu.

Skončím práci v zaheslovaným účtu, zaklapnu víko a když ho chci po čase opět pustit tak na mě vyskočí klasický přihlašovací okno se zadáním hesla. Zadám SPRÁVNÝ heslo a wokna se vztekají, že bud jméno nebo heslo je špatný. Musím kliknout na Přepnout uživatele, dostanu se na obrazovku kde si můžu vybrat jeden z účtů, kliknu na onen zaheslovaný účet, zadám to samý SPRÁVNÝ heslo který mě to před chvilkou nevzalo, ale teď mě ho bez problémů vezme.

A tak se ptám, to je nějaká nová funkce Win 7, že se nejde po probuzení hned přihlásit a musím se napřed přepnout na výběr uživatelů? Nebo mám někde něco blbě nastavenýho?

Používal jsem VeriFace, ale nějak mě nevyhovovalo a tak jsem ho odinstaloval, jelikož to bylo mé první setkání s Win 7 tak během několika týdnů nastal reinstal z recuvery pomocí tlačítka OneKey. A problém se objevil znovu.
Prostě a zkrátka jak udělat, aby mě to hned vzalo heslo?

Předem moc díky.

cyber-mythius
guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod cyber-mythius » 03 zář 2011 13:25

u nebrání hesla mě napadá leda to, že by ti to defaultně házelo ten druhý účet po wake up, ale nevím proč by to dělalo.

jinak control panel - power options - Require a passoword on wakeup ... a dole nastavis dont require, je-li to pro tebe řešení
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1

Jenyk

Příspěvekod Jenyk » 03 zář 2011 16:16

To jsem zkoušel a bez úspěchu.

Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“