Lenovo Y570 - zkušenosti uživatelů
Tpa píše:A před 14 dny sem si říkal, že to je v pohodě, že všude jich mají plno a najednou... Jinak na czc.cz budou doobědnaný, takže pokud nevadí čekání, tak tam.
Oni totiž před 14 dny všude dostávali po dlouhé době zásilky. Předtím nějakou dobu ty notebooky nebyly, respektive byly jen v Alze, ale ani tam už nejsou.
-
- občas něco napíše
zvuk
Ahoj,v pondeli mi prisla Y570 a az do ted vse bez problemu az na jednu vec,ktera me docela hodne stve. Kdyz mi bezi prehravac hudby a nic nedelam nebo pokud pouzivam jen mys,je vse v cajku,ale jakmile zacnu psat,tak se mi zacnou prehazovat pisnicky,dela to,at pisu na fb chatu,icq i ve wordu.Zkousel jsem jestli za to nemuzou ovladace zvukovky a reinstaloval jsem je,ale tema to neni,dela to porad,nevi nekdo co s tim? Dik,Phoenix
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
-
- občas něco napíše
No dela to WMP i winamp co jsem zatim zkousel tak nevim,jestli to jen nebude spis nekde naka prkotina zaskrtla nebo nejakej vaznejsi problem.
edit : ted jsem si vsiml v lenovo R.I.C nebo jak se to jmenuje ty funkce tri poklepani na mikrofon,co jsem to vypl tak to zatim nepreskocilo a to pisu porad,ale stejne to nechapu kdyz jsem neklepal na mikrofon ale na klavesnici
edit : ted jsem si vsiml v lenovo R.I.C nebo jak se to jmenuje ty funkce tri poklepani na mikrofon,co jsem to vypl tak to zatim nepreskocilo a to pisu porad,ale stejne to nechapu kdyz jsem neklepal na mikrofon ale na klavesnici
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
ano, mělo by to stačit. ale jinak stačí i když to co tam máš prostě přes program files sejmeš pryč.
necháš si one key theare, thermal management, battery cosi ... a one key recovery.
jak to budes mit odinstalovane, tak udelej recovery a muzes smaznout i to.
necháš si one key theare, thermal management, battery cosi ... a one key recovery.
jak to budes mit odinstalovane, tak udelej recovery a muzes smaznout i to.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
Ľudia potrebujem poradiť, idem na vysokú školu, budem dosť robiť v CADe 2D aj 3D a nejak som došiel k tomuto notebooku, myslíte, že vydrží aspoň 2-3 roky častého prenášania? Každý týždeň ho budem nosiť z domu na internát a cez týždeň zas každý deň z internátu na školu a späť. Bude to môj prvý notebook a neviem sa rozhodnúť či sa zamerať viac na výkon a brať toto Lenovo alebo skôr niečo prenosnejšie a zas s menším výkonom...
Chápu to dobře, že part Lenovo je pouze záložní? OEM by měl být recovery, jak se na něj dostanu? Těm 200MB taky příliš nerozumím...
Takhle nějak bych si to představoval: 1 oddíl systém + aplikace, 1 hry, 1 data, + případně ten recovery. Tudíž mi překáží těch 200MB a lenovo part.
A teď jsem se ještě dočetl, že po změnění velikosti systémového partu nefuguje OneKey recovery...
Takhle nějak bych si to představoval: 1 oddíl systém + aplikace, 1 hry, 1 data, + případně ten recovery. Tudíž mi překáží těch 200MB a lenovo part.
A teď jsem se ještě dočetl, že po změnění velikosti systémového partu nefuguje OneKey recovery...
Naposledy upravil(a) jnr dne 09 zář 2011 20:34, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“