Mam dotaz na tento notebook: MSI MegaBook M670X-057CZ http://www.xcomputer.cz/DetailPage.asp? ... d=18842920
Cenovy top byl 14.000 bez DPH a je to pro studentku (internet, office, obcas nejaka hra, film). Nasel jsem jako vhodneho kanditata prave tento notebook. Myslite, ze to byla dobra volba?
Novy notebook pro studentku ;-)
Za ty penize moc nejde vybirat. Mozna ti tu nekdo poradi jeste jeste HP530, ale myslim, ze kvalita bude uplne stejna a bude v horsi konfiguraci. Cili bych zkusil klidne tenhle kousek. Na hrani ale zapomen, ta GK je integrovana a za tuhle cenu jinou nesezenes.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Já bych řeklže můžeš sehnat http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45999 hp530 i v lepší konfiguraci..
A tady to máš i s os sice jen vista basic ale aspoň něco..
A tady to máš i s os sice jen vista basic ale aspoň něco..
xps 1330 at home
Mata80: Tot otazka, zda-li je to lepsi. Ma to sice lepsi procesor, ale GMA 950 bude slabsi a chybi Fire-wire a nepisou tam o ctecce karet (mozna ji ale ma). Na te nVidii si zahraje o trochu lepe a rozbeha na ni vice her. Otazkou je, jestli je to je lepsi, mit Go6100 + Sempron / GMA950 + C2D.
Pokud se zadavatel smiri, ze se na notebooku hrat nebude, je lepsi volbou HP, pokud bude chtit hrat starsi tituly, tak bych volil Microstar a toho procesoru bych se nebal ( limitujicim faktorem bude HDD, RAM a GK).
Pokud se zadavatel smiri, ze se na notebooku hrat nebude, je lepsi volbou HP, pokud bude chtit hrat starsi tituly, tak bych volil Microstar a toho procesoru bych se nebal ( limitujicim faktorem bude HDD, RAM a GK).
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
No říkala že bude hrát maximálně něco hodně staršího takže na to gma bude bezproblémů stačit..
Jinak hp530 bylo kolikrát vyhlášeno v této kategorii jako nej. výběr..
Na msi sem zatim neslyšel nijakou hanu a někdo tu řikal že naopak si ho lidi chválej, takže bych se rozhodoval podle konfigurace a ta se mi zdá lepší u hp..
A pro hp bude také lepší podpora a servis..
Jinak hp530 bylo kolikrát vyhlášeno v této kategorii jako nej. výběr..
Na msi sem zatim neslyšel nijakou hanu a někdo tu řikal že naopak si ho lidi chválej, takže bych se rozhodoval podle konfigurace a ta se mi zdá lepší u hp..
A pro hp bude také lepší podpora a servis..
xps 1330 at home
Zpět na „Jaký vybrat notebook“