Já bych šel do toho hp dv6580 nebo bych se podíval na ACER Aspire 5520G-302G16Mi (ale je to acer)
vbi mi nějak nesedí, takový skládaný noname
poraďte s výběrem notebooku do 24000
scode píše:Já bych šel do toho hp dv6580 nebo bych se podíval na ACER Aspire 5520G-302G16Mi (ale je to acer)
vbi mi nějak nesedí, takový skládaný noname
Ehm, sasi VBI jsou derivovane podle puvodnich sasi 3 nejvetsich svetovych vyrobcu - Asus, Compal a Quanta. A to patri mezi nejprodavanejsi jejich modely ve statech.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
NEODPOVÍDÁM NA DOTAZY V SOUKROMÉ POŠTĚ
CeCo: a co to mas spolecneho s tematem a tim, co jsem napsal? Nic.
Mimoto VBI si sama zadny design nebo vyvoj nezadava. Vse je na ASUSu, Compalu a Quanta, kteri ty notebooky delaji dle svych modelu, ktere jsou jedny z prodavanejsich v USA. To ze ty je tady neznas jeste neznamena, ze neexistuji.
A pokud tady nekdo mava nonamy a sam vytahuje ACER, ktery se prodava jeste mene nez primo Compaly v USA, tak to no comment.
Mimoto VBI si sama zadny design nebo vyvoj nezadava. Vse je na ASUSu, Compalu a Quanta, kteri ty notebooky delaji dle svych modelu, ktere jsou jedny z prodavanejsich v USA. To ze ty je tady neznas jeste neznamena, ze neexistuji.
A pokud tady nekdo mava nonamy a sam vytahuje ACER, ktery se prodava jeste mene nez primo Compaly v USA, tak to no comment.
VBI Compal EL80 (15,4", 1280x800 • T7200 2,0GHz • 2GB RAM • GF go7600 256MB • 250GB, 5400ot. • Wifi, Bluetooth • Windows 7)
Zpět na „Jaký vybrat notebook“