Noční BAR u LEONA - NONSTOP :)
Tento rok převážně po našem "československu", jižní morava, fatra..., do toho občas nějaká brigáda a závěrem na chvilku do chorvatska...
ale ještě se někam chystám, než začne semestr, i když zatím vůbec nevím kam
Co ty, jak si strávil léto?
ale ještě se někam chystám, než začne semestr, i když zatím vůbec nevím kam
Co ty, jak si strávil léto?
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro
Jj, všiml jsem si, vypadá to lépe
Bude tam někde i vyhledávání?
Většinou když hledám nějaký článek, musím používat google a "blabla site:notebook.cz"
Bude tam někde i vyhledávání?
Většinou když hledám nějaký článek, musím používat google a "blabla site:notebook.cz"
kazdy velky byk byl jednou tele
Tak po celkem vydařeném a náročném týdnu, který jsem se ani skoro nezastavil a stále někde pracoval, či chodil na zkoušky. Jsem se dostal ke krásnému vyplnění večera, aneb Dead space 2 nebo AC:Brotherhood s chlazeným pivkem.
A po krásných 2 hodinách, které sem strávil při hlučení střel, ostří a větráčku, jsem si myslel, že zalehnu opět s NB a vychutnám si ticho při jeho klidném režimu a něco pokoukám na netu. OVŠEM toto mi kazí ti malí mizerní cvrčci!, který slyším i přes zavřený okno.
Takže mám po krásném konci večera a zase můžu jít pomalu naštvanej spát s myšlenou, že zítra začne to pracovní "peklo" zase a stále na novo a dokola, dokola a dokola..
A po krásných 2 hodinách, které sem strávil při hlučení střel, ostří a větráčku, jsem si myslel, že zalehnu opět s NB a vychutnám si ticho při jeho klidném režimu a něco pokoukám na netu. OVŠEM toto mi kazí ti malí mizerní cvrčci!, který slyším i přes zavřený okno.
Takže mám po krásném konci večera a zase můžu jít pomalu naštvanej spát s myšlenou, že zítra začne to pracovní "peklo" zase a stále na novo a dokola, dokola a dokola..
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5
Tak jsem si vzpoměl, že tu někdo chtěl vidět mojí palačinkovou práci - http://dl.dropbox.com/u/18871510/Pancakes.pdf . Zatím to není schválené, nicméně betaverze prošla a nějak zásadní změny jsem nakonec nedělal.
Takže nyní jdu na zasloužené pivo a kuželky
Takže nyní jdu na zasloužené pivo a kuželky
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“