Příspěvekod cyber-mythius » 11 zář 2011 23:57
bulletstorm ti pojede levou zadní, hrál jsem ho v nativním rozlišeni (1440x900) na 3 roky starém herním Asusu bez problémů (a že je to hra, ve které potřebuješ dost FPS
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) ...
já bych měl výtek hned několik :
- jednou z nich je hodně měkké víko, kterému tak nějak nevěřím a bojím se ho např. v batohu pořádně zatížit na záda ...
- druhou je dost nešťastný materiál použitý na lesklý plast okolo monitoru. Krom toho, že se jedná o donebevolající plýtvání místem a lapač otisků (v mém případě si aspoň mám kam lepit poznámky ...), tak se i poměrně blbě čistí ...
- pro mě nepohodlný touchpad a poměrně ztuha jdoucí tlačítka na touchpadu
- multitouch touchpad je zhovadilost, která mi jen překáží ... ale to je asi otázka zvyku
- a rozlišení displeje. na to asi budu nadávat ještě dlouho
spolu s tím jaké je to zrcadlo, je to pro mě další fail jinak skvělého a nabušeného notebooku.
jinak -
Dostal jsem od známého nabídku, která se neodmítá na jiný notebook (shodou okolností taky lenovo
). Tak jen tak předběžně - pokud by byl zájemce, tak možná dám můj kousek do prodeje a šáhl bych po notebooku od kamaráda (notebook v ceně kolem 50 tisíc za poloviční cenu ... ale radši nezakřiknout). Původní cena 19999Kč, stáří 1 měsíc, kompletní příslušenství a balení. Cena 18 500Kč, v případě zájmu o nechání nainstalovaných Win7Proffesional x64 EN (originál) + 500Kč. Případní zájemci pište do zpráv. Osobní předání Zlín/Brno, jinak pošta.
Verze notebooku s i5 procesorem, viz podpis.
s notebookem jsem vyjma zmíněných věcí velmi spokojený a pokud nevyjde nabídka od kamaráda, tak ho rád budu následující 2 roky používat. Pokud by ale vyšla, tak ho budu muset prodat a je lepší ho prodat tímto způsobem (a ihned na začátku záruky) než např. skrze aukro
.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1