Notebooky značky DevilTech
Ale neříkám že když mám AMD já tak že to musí být nejlepší. NVidia má lepší ovladače to je fakt a ty dokáží udělat hodně. Ale věřím tomu že GTX 570M bude ještě dražší jak HD 6990M Jako kdyby GTX 580M nebyla tak drahá tak bych po ní i nejspíš sáhl a to jen kvůli lepším ovladačům.
Jinak chodím ven z kamarády.
Jinak chodím ven z kamarády.
Hm...jde o to že fa.MSI nakupuje ve velkém a proto má konečné ceny menší.Jinak nevim kde jsi vzal těch 36k v shopech je tento model za cenu 31-33k a naskladní ho okolo 20 září.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tak tady na to se musíte fakt podívat to stojí za to
Snad mi takový technik neplácá můj NB
http://www.youtube.com/watch?v=VhN29d1g ... re=feedrec
Snad mi takový technik neplácá můj NB
http://www.youtube.com/watch?v=VhN29d1g ... re=feedrec
- Chlebovnik
- guru
Tak som vyskusal uz asi vsetko. Stale som z toho blazen. Vazne je to uz len na reklamaciu?. Pospustal som rozne 3d marky a zatazove testy (RAM je OK, CPU je OK). Jednoznacne to zamrza pri 3D aplikaciach / hrach. Zaujimave, ze to nezamrzne pri rovnakej teplote (niekedy 70 niekedy az 85) a po rovnakej dobe (niekedy 2 min niekedy aj 15 min).
V 2D mozte byt ako dlho chcete a robit co chcete - nezamrzne.
Nahodil som drivery od Catalyst 11.2 po 11.8. (rozne zdroje). Ziadny rozdiel, okrem jemne rozdielnych FPS.
Skusal som tieto hry Mafia II (pozor prekvapenie nezamrzne, ani po 1 hod.), Just Cause (po 30 min, niekedy vobec) , The Witcher 2 (stale do 10 min), Batman AA (stale do 10 min), Fable 3 (stale do 10 min).
Viete poradit ako dalej?
V 2D mozte byt ako dlho chcete a robit co chcete - nezamrzne.
Nahodil som drivery od Catalyst 11.2 po 11.8. (rozne zdroje). Ziadny rozdiel, okrem jemne rozdielnych FPS.
Skusal som tieto hry Mafia II (pozor prekvapenie nezamrzne, ani po 1 hod.), Just Cause (po 30 min, niekedy vobec) , The Witcher 2 (stale do 10 min), Batman AA (stale do 10 min), Fable 3 (stale do 10 min).
Viete poradit ako dalej?
DevilTech Fragbook DTX, 17.3" LED, Core i7 2630QM (Turbo 2,9 MHz), 8GB RAM, Radeon HD 6970M, 500GB HDD 7200 ot., Win 7 PRO 64bit
Tak problem vyrieseny. Po X hodinach hrania sa so vseliakymi testami a ovladacmi, sa mi podarilo odhalit dovod zamrzania. Bol to 1 vadny pamatovy modul. Chybu modulu odhalil program MemTest Pro 4.0. az po 12 hod. testovani. Uz druhy den vsetko bezi tak ako ma. Dufajme, ze to tak i ostane .
Len pre informaciu pri dlhodobom (5 hod.) zatazovani grafiky (ATI HD6970M / bez OC) su teploty nasledovne: 75°-80° bez chlad. podlozky, s chlad. podlozkou 65°-70°.
Len pre informaciu pri dlhodobom (5 hod.) zatazovani grafiky (ATI HD6970M / bez OC) su teploty nasledovne: 75°-80° bez chlad. podlozky, s chlad. podlozkou 65°-70°.
DevilTech Fragbook DTX, 17.3" LED, Core i7 2630QM (Turbo 2,9 MHz), 8GB RAM, Radeon HD 6970M, 500GB HDD 7200 ot., Win 7 PRO 64bit
Zpět na „notebooky - ostatní značky“