Zdravím scháním náhradu za dosluhující stolní Pc a chtěl bych poprosit o nějaké rady a tipy pro výběr toho nejvhodnějšího ntb.
Cenová relace: cca. 15000 Kč
Použití: Notebook bude především sloužit jako náhrada za stolní Pc. Internet, Office, Hudba, Filmy a občas nějaká hra.
Mobilita:Moc často se přenášet nebude. Počítám s občasným promítáním venku (baterka by nějakou výdrž mohla mít ale není to nutností. většinou se nějaká zásuvka najde) ale na váze a velikosti mi nezáleží.
Uhlopříčka: Zde bych volil vzhledem ke sledování filmů asi větší kvalitní monitor s velkým rozlišením.
Ntb by měl mít Wifi a výstup na externí monitor (projektor)
Náhrada stolního Pc, cca 15000Kč, rady, tipy ?
Ten Acer Travelmate 7750G vypada slusne za tu cenu. Jeste jsem trochu prolizal tady forum a nasel jsem Lenovo ideapad Y570 nasel jsem na nej docela chvalu. Ale kdyz ho porovnam s tim acerem tak ma mensi displej a maji rozdilne graf. karty a je drazsi vysvetli mi nekdo proc? Jestli je o tolik lepsi nez ten acer nebo ne ?
- Chlebovnik
- guru
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
souhlas s chlebem. jako nahrada stolniho desktopu s minimalnim pozadavkem na prenos nema smysl kupovat 15" notebook.
a o tom rozliseni plati to co psal a co je psano i v tom threadu.
a o tom rozliseni plati to co psal a co je psano i v tom threadu.
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
Zpět na „Jaký vybrat notebook“