MSI GT683DXR-486CS
MSI GT683DXR-486CS
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=95858
Co si o něm myslíte? Poměr cena výkon. Hádám že bude dost topit.
Co si o něm myslíte? Poměr cena výkon. Hádám že bude dost topit.
Samozřejmě že herní notebook bude topit.Spíše je otázka jak dobře má provedené chlazení.Jinak herní výkon je v této ceně prvotřídní.Je to ten nový model od MSI o kterém jsem psal na konci července.Ten drtí i AMD 6970tku.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
roman2277 píše:Samozřejmě že herní notebook bude topit.Spíše je otázka jak dobře má provedené chlazení.Jinak herní výkon je v této ceně prvotřídní.Je to ten nový model od MSI o kterém jsem psal na konci července.Ten drtí i AMD 6970tku.
Mám MSI GX660 s ati 5870M (stejné šasi předpokládám) a můžu potvrdit že chlazení je v této řadě odvedeno úplně na jedna a i 15" uchladí (mám CPU iddle cca 38 C a GPU cca 46 C, full load CPU cca 70 C GPU cca 75 C, (při sepnutí TURBOfanu cca 8-12 C dolů)
ale Nvidia 560 je prý jen přetaktovaná 460 takže možná topí víc, chce si přečíst recenze
jhgjg
Jenze tenhle nema GTX 560M ale rovnou GTX570M a to je vykonove uplne jinde!
Tenhle MSI ma vpodstate uplne snovou konfiguraci, neni tam nic co bych mu vytknul... Snad az na tech 31 tisic
Snad ta cena casem trochu spadne, jinak asi pujdu do GX660tky nebo do G53sx od Asusu.
Tenhle MSI ma vpodstate uplne snovou konfiguraci, neni tam nic co bych mu vytknul... Snad az na tech 31 tisic
Snad ta cena casem trochu spadne, jinak asi pujdu do GX660tky nebo do G53sx od Asusu.
Re: jhgjg
Elanius píše:Jenze tenhle nema GTX 560M ale rovnou GTX570M a to je vykonove uplne jinde!
sorry já myslel tento model http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=95123
tkže off toppic:( jen škoda že MSI do svých NB nedají ati 6970:(
Právě že ta cena je výborná.Víte kolik stojí samostatná GTX 570tka? A jinak to že MSI nepoužívá karty od AMD viz. 6970 apod. je tím že mají nasmlouvány karty od NVidie na roky dopředu a není možnost to rychle změnit.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
O Mironetu mi ani nemluv.Včera jsem tam jel pro jednu Toshibu a byla skladem a na místě mi řekli,že bohužel ji nemají.Tam už mě nikdo neuvidí.Není to poprvé co se mi to u nich stalo.A že nakupuji ročně elektroniku za stotisíce.orgasmic píše:Má ho Mironet skladem