HP pavilion dv6339eu vs. Toshiba A200- 14E
HP pavilion dv6339eu vs. Toshiba A200- 14E
Dobrý den,
prosím Vás může mi někdo poradit který z těchto ntb si vybrat pro použití - běžný uživatel: internet, fotky, video (převážně zpracovávání z kamery) , filmy, taky abych si mohl zahrát nějakou tu hru.
Popřípadě jiný ntb.
Mockrát děkuji už jsem bezradný!
Jarda
prosím Vás může mi někdo poradit který z těchto ntb si vybrat pro použití - běžný uživatel: internet, fotky, video (převážně zpracovávání z kamery) , filmy, taky abych si mohl zahrát nějakou tu hru.
Popřípadě jiný ntb.
Mockrát děkuji už jsem bezradný!
Jarda
neviem kolko za to chces dat ale za cenu tej toshiby by mal byt hp dv6580 http://www.alza.cz/notebook-hp-pavilion ... d77357.htm a ten mi pride vykonnejsi aj mierne pevnejsi ako ta toshiba http://www.alza.cz/notebook-toshiba-sat ... d74560.htm
kolem těch 25 - 30 000 Kč maximálně!
Na těch odkazech jsem byl, ale moc mi to nepomohlo protože už jsem to měl přečtené min. 5x
A v čem ti příjde výkonější?
Já se díval na to HP a podle mě se docela přehříval, bohužel tu Toshibu jsem viděl jen jednou asi na cca 10 min. A máš pravdu, ty plasty jsou měkčí.
:?
Na těch odkazech jsem byl, ale moc mi to nepomohlo protože už jsem to měl přečtené min. 5x
A v čem ti příjde výkonější?
Já se díval na to HP a podle mě se docela přehříval, bohužel tu Toshibu jsem viděl jen jednou asi na cca 10 min. A máš pravdu, ty plasty jsou měkčí.
:?
no toho pavillona bych rozhodne volil tu novejsi verzi, co je predchozim prispevku, no co ja se dival na pavillony tak se neprehrivaly, sice celej den byli jenom pusteny v obchode....
Toshiba taky neni spatna znacka zalezi na tom co chces kvalitni sasi nebo vetsi vykon. U notebooku je to o kompromisech nebo o penezich
Toshiba taky neni spatna znacka zalezi na tom co chces kvalitni sasi nebo vetsi vykon. U notebooku je to o kompromisech nebo o penezich
A ještě když mi tady někdo pomáhá, chtěl bych se tě zeptat na celkový souhr?
Je HP lepší než ta Toshiba?Jak jsou na tom s hlučností a teplotou ?(budu s tím docela často cestovat)
Co reklamace a jestli je ten či onen znám větší poruchovostí?
Díky za každou radu, cením si toho a ptám se jak nějaký d...l !
Ale nechci koupit ntb na půl roku a zjistit že mi je prostě k ničemu!
Je HP lepší než ta Toshiba?Jak jsou na tom s hlučností a teplotou ?(budu s tím docela často cestovat)
Co reklamace a jestli je ten či onen znám větší poruchovostí?
Díky za každou radu, cením si toho a ptám se jak nějaký d...l !
Ale nechci koupit ntb na půl roku a zjistit že mi je prostě k ničemu!
ani ked by mala 512mb vlastnej pamate tak jej to vykonovo moc nepomoze. vykon grafiky nie je priamo umerny velkosti pamate.
s tymi teplotami a hlucnostou nepomozem. pavilion aj a200 som mal v rukach len par minut. z toho co som videl by som radsej bral pavilion aj keby mal slabsiu konfiguraciu ako A200. sasi A200 mi pride dost nekvalitne.
s tymi teplotami a hlucnostou nepomozem. pavilion aj a200 som mal v rukach len par minut. z toho co som videl by som radsej bral pavilion aj keby mal slabsiu konfiguraciu ako A200. sasi A200 mi pride dost nekvalitne.
Zpět na „Jaký vybrat notebook“