Nevím, jestli se dívám blbě, nebo prostě nevím pod čím to hledat, ale zasekl jsem se v bludném kruhu.
Nedávno jsem si koupil novy notebook, thinkpad e320. Vlastně první věc co jsem si tak někdy kupoval. Po zapnutí jsem se zhrozil, nic jsem ještě ani neinstaloval a už bylo na disku C: zabráno nějakých 30GB.... Plno aplikací, a věcí, o kterých ani nevím, že existujou...
Tak jsem si říkal, že si nainstaluju nějakou čistou verzi windowsu, nainstaluju jen software co budu potřebovat atd., ať to běhá a není to zaprané hned od startu.
Tak jsem si sehnal od kamaráda instalační iso od windowsu, nahrál instalaci na flashku a windowsy 7 jsem nainstaloval.
Vše proběhne podle mě v pořádku, vytvořím účet, odklikám ty úvodní věci a ve chvíli, kdy se to asi přihlašuje do systému to hodí nějakou chybu > něco ve smyslu: přihlášení do systému selhalo (je to strašně rychlé ani to nepřečřu) a potom se PC restartuje.... naběhne bootovací obrazovka a zase hned restart a furt dokola, takže se jenom restartuje
Chtěl bych se zeptat, jestli náhodou někdo s tímto nemá zkušenosti, nebo nezná nějaké řešení???
Díky za váš čas a předem děkuji za odpověď
čistá instalace win 7 e320
Zpět na „notebooky Lenovo (dříve IBM)“