MAFIA 2 - oficiální požadavky
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
pokud te bavi herni styl, tak ok. pribehove ty dlc nejsou nic extra. vesmes se jedna o "dojed tam, odvez to, zastrel toho, rozstrilej tohle" ... nic co by melo nejak extra genialni level design
AcerIconia W700 128GB SSD (tablet), Samsung S5
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
PAST -Thinkpad X230, i7-3520M, 8GB RAM, 120GB SSD, Thinkpad W520 Lenovo IdeaPad Y570 , Asus M51Ta, HTC Desire Z, Nokia Lumia, 800,Xperia ION, HTC OneX,Lumia 920,Nexus 7,Xperia Z1
Tak alespoň něco, koupím a uvidím. Hádám že něco jako Extrémní jízda z jedničky se tady asi nekoná? Protože ta mi tady chybí nejvíce.
Moje vznášedlo je plné úhořů.
SGN
SGN
V JRC DLC Pack mají za 500,- což není tak strašný, koupím a uvidím. Snad mě to na chvilku zabaví. U jedničky se měl nutkání se ke hře znovu a znovu vracet, ale tady nějak nic.
SGN
SGN
Včera jsem se konečně dostal k mafia 2 a musím poznamenat, že je to pro mně jedno velké zklamání. Nevím proč, ale modely textur domů a aut se z ničeho nic objevují a ztrácejí. Takže je to prakticky nehratelné i když mám skoro pořád 45 fps.
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5
-
- guru
- Kontaktovat uživatele:
S dabingem musím souhlasit, ten je dokonalý. Co se týče hry samotné, tak tam u mě jasně vévodí první díl. I když jsem teď pořizoval DLC pack a ten na mě působí celkem solidním dojmem, ale hrál jsem ho jen chvilku. Nějak není čas.
SGN
SGN