je lepší při plnym batohu dát ntb tak či onak?
Jak davate ntb do batohu?
-
edyyyy
Jak davate ntb do batohu?
zdravim, jen me to tak napadlo, davate ho zadama na zada nebo obracene
-
Peca-on-line
- Moderátor

- swarm
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
To se ti řekne, jenže lenost je prostě prevít
. Vim, že když si nesu třeba noťas na recenzi, tak že bych si na to mohl vzít normálně brašnu, ale to bych něco musel tahat v ruce, tak to dopadne vždycky tak, že mám ve svém batohu (Dicota BacPac Mission) recenzovaný notebook na místě pro notebook a můj notes to odsere v přihrádce na sešity s obouma adaptérama.
Jinak teda podle mě je jedno, jak se tam ten notebook dá, když jsou vyztužené obě strany. V případě, že máte notebook i v přihrádce na ty sešity, tak je dobré ho dát víkem k té vystužené ploše. Já na to kašlu a dávam oba notebooky směrem víkem od zad.
Ohledně používání batohů jsem ale amatér. Tenhle svůj první batoh mám teprve někdy od listopadu a tak půlku základky, celou střední a většinu absolvovaných semestrů na vysoký jsem odchodil s notebookem v brašně přes rameno
.
Jinak teda podle mě je jedno, jak se tam ten notebook dá, když jsou vyztužené obě strany. V případě, že máte notebook i v přihrádce na ty sešity, tak je dobré ho dát víkem k té vystužené ploše. Já na to kašlu a dávam oba notebooky směrem víkem od zad.
Ohledně používání batohů jsem ale amatér. Tenhle svůj první batoh mám teprve někdy od listopadu a tak půlku základky, celou střední a většinu absolvovaných semestrů na vysoký jsem odchodil s notebookem v brašně přes rameno
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
já mám na batohu docela dost velké polstrování u zad, takže ho dávám víkem k zádům, ale měla jsem batoh méně pevný a tam jsem to raděj cpala tak, abych si nepoškodila obrazovku, takže spodem notebooku na záda
)
ale tak jak psali, jestli tam chceš nosit neco špičatého, kulatého, třeba ježka, tak raděj víkem k zádům
ale tak jak psali, jestli tam chceš nosit neco špičatého, kulatého, třeba ježka, tak raděj víkem k zádům
NB VBI FL90, GF 8600M GT, C2D T7300, SEAGATE 120 GB 7200 ot., 2 GB RAM, wifi, bt - už nikdy více