Krist píše:POMOC
Zapnul jsem, bootuje, dole se normalne objevi ten teplomer s nbihanim Win., nabehne prihlasovaci obrazovka a pak, kdyz ma naskocit plocha s ikonama a spodni listou, tak nenaskoci ale ukaze se jen okno pruzkumnika (normalne nevyskakuje) a okolo je cerno kde se neda nijak klikat ani pravym tl. Nejaky nastavovani pres start-nastaveni.... neni mozne.
screen:
[
ODKAZ ]
(fleky jsou konverzi)
Vse jde spoustet a vse funguje, i internet, ted to pisu z toho ntb. Ale samozrejme to vse jde jen v ramci pruzkumnika (potazmo totalcmd).
bezi tyto procesy:
[
ODKAZ ]
kdyz zaskrtnu procesy vsech uzivatelu tak
[
ODKAZ ]
NTB pouzivam asi mesic bez problemu kazdy den a z nicehonic todle.
Mozna to je jenom naka blbost, poradte prosim at nemusim preinstalovavat system. Pouzivam ty origos Visty.
Toto vypadá jako pomsta od Microsoftu, že máš Windows načerno ( kradené sériové číslo ). Nejspíše nemáš, protože jsi s počítačem dostal Vista Home premium jako OEM, tj. nahrané v počítači a zaplacené v ceně stroje.
Myslím si, že se tím průzkumníkem dává MS člověkovi najevo, aby si zálohoval důležité údaje jinam, a nahrál si tam pracovní prostředí ( PP, operační systém ), který má koupený.
Jenže: toto se mi stalo také. Ne sice taková černá obrazovka, jakou ukazuješ, ale to, že mě hlášky od Microsoftu obtěžovaly s tím, že mám Windows kradené ( což není pravda; štítek naspodu počítače mám ). Řešil jsem to s Microsoftem i FSC, ale jeden to hází na druhého. Nakonec jsem to udělal, že jsem si při minulé instalaci Win Vista do počítače prozíravě opsal čísla pro telefonické ověření ( těch osm šestic číslic ), a nenechal jsem Windows ovřovat / aktivovat přes internet, ale jakoby telefonicky, a ono to prošlo ( muselo ). Prostě mi někdo nějakým způsobem ukradl moje "serial number" do Vista, to se šíří internetem a já teď ( chybou přehnaného zabezpečení Microsoftu ) také platím za jednoho z těch, kdo ho ukradli ( přitom ho mám zespodu počítače

. Teď už mě to naštěstí půl roku neobtěžuje, takže asi v MS zapracovali ( napsal jsem jim rázný, ale slušný dopis ).
závěr: vždy si od všeho dělej zálohy, všechny potřebné údaje si opiš a dávej do jednoho pořadače ( šanonu ), ať je máš v případě průšvihu po ruce a všechny, a nemusíš se v budoucnosti stresovat. Myslet na zadní kolečka.