Driver San Francisco
Driver San Francisco
Tak jsem si stáhl tuto gamesu,jelikož jsem se nerozhodl pro koupi kvůli tomu, že hra mě před vydáním nepřesvědčila a pro PC nevydali ani demo,ale asi zřejmě koupím, zatím mě to baví, hlavně to přeskakování z auta do auta Bohužel nezle se vznášet kudy chcete a tak se můžete vznášet jen nad silnicemi.
Co se týče jízdní fyziky, je někde mezi arkádou a lehkou simulací. Tz. že auta zrychlují a brzdí podstatně lépe, než v reálu, před zatáčkou je nutno použít brzdy a Také sem tam jedete bokem. Musím říci, že řízení aut je opravdu zábavné a to arkádové ježdění nemám rád.Také krásně udělán kouř od pneu. Pokud jedete s autem s pohonem 4x4,tak se kouří děláním koláčů od všech kol a když to srovnáte a rozjedete se rovně, ještě chvilku se kouří. Moc hezký efekt.
Co se týče toho,jak hra šlape, tak musím konstatovat,že hra je velmi dobře optimalizovaná a na DevilTechu s Core i7 2720QM, HD 6970M a 8GB RAM hra jede naprosto plynule ve FullHD s detailama na HIGH a i s AA kolem 100-120FPS! Bohužel zde chybí možnost nastavování detailů a vše je shrnuto jen do možností low,medium,high. Také jsem nenašel možnost změnit mph na km/h. ¨
Co se týče využití CPU,tak jsem přes program Intel Extreme Tuning Utility sledoval vytížení CPU a hra využívá všech jader. DeusEx HM umí využít jen dvě jádra,co jsem sledoval také v tomto programu. To jen tak pro srovnání. Nejčastěji jede na dvě,až tři jádra. Při jízdě s kamionem a devastováním všeho jela všechna jádra na 3.0 Ghz, tedy s turbem na max, co Core i7 2720QM při vytížení všech jader dovolí a vytížení dosáhlo až 64%. Z toho soudím, že hra je poměrně na CPU náročná, jelikož všechna jádra byla aktivovaná stále po dobu dvou minut! Toto vytížení je dle mého názoru způsobenou fyzikou. U aut existují tlumiče, do zatáček se naklání a vše vypadá celkem reálně. Ve městě lze devastovat vše. Hráli jste GTA IV, tak jste v obraze
Co se týče jízdní fyziky, je někde mezi arkádou a lehkou simulací. Tz. že auta zrychlují a brzdí podstatně lépe, než v reálu, před zatáčkou je nutno použít brzdy a Také sem tam jedete bokem. Musím říci, že řízení aut je opravdu zábavné a to arkádové ježdění nemám rád.Také krásně udělán kouř od pneu. Pokud jedete s autem s pohonem 4x4,tak se kouří děláním koláčů od všech kol a když to srovnáte a rozjedete se rovně, ještě chvilku se kouří. Moc hezký efekt.
Co se týče toho,jak hra šlape, tak musím konstatovat,že hra je velmi dobře optimalizovaná a na DevilTechu s Core i7 2720QM, HD 6970M a 8GB RAM hra jede naprosto plynule ve FullHD s detailama na HIGH a i s AA kolem 100-120FPS! Bohužel zde chybí možnost nastavování detailů a vše je shrnuto jen do možností low,medium,high. Také jsem nenašel možnost změnit mph na km/h. ¨
Co se týče využití CPU,tak jsem přes program Intel Extreme Tuning Utility sledoval vytížení CPU a hra využívá všech jader. DeusEx HM umí využít jen dvě jádra,co jsem sledoval také v tomto programu. To jen tak pro srovnání. Nejčastěji jede na dvě,až tři jádra. Při jízdě s kamionem a devastováním všeho jela všechna jádra na 3.0 Ghz, tedy s turbem na max, co Core i7 2720QM při vytížení všech jader dovolí a vytížení dosáhlo až 64%. Z toho soudím, že hra je poměrně na CPU náročná, jelikož všechna jádra byla aktivovaná stále po dobu dvou minut! Toto vytížení je dle mého názoru způsobenou fyzikou. U aut existují tlumiče, do zatáček se naklání a vše vypadá celkem reálně. Ve městě lze devastovat vše. Hráli jste GTA IV, tak jste v obraze
Goldmax Neptune 2.0, Core i7 3720QM 2.6Ghz (Turbo 3.6Ghz@4.0Ghz), 8GB RAM 1600Mhz,
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939
GeForce GTX 680M 4GB (719/1800@853/2500Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 128GB
3DMark 13: 4 708, 3DMark 11: P7046, 3DMark Vantage: 25 939
Také se už na tuto "smažbu" těším. Připomíná mi to moje léta s kamarády a Play Stationem, kdy jsme se nemohli odtrhnout od her Resident Evil, Tekken, Grand Turismo a Driver. To byly zlaté časy. Docela mně mrzí, že to nejde nějak na internetu sehnat, myslím nějaká emulace PS her na PC kde by šlo ukládat a vše si zahrát zase. Udělat si takový "retro" zážitek. No nic, sorry za off -top , každopádně jsem nadšen jak to jede na gt 540m.
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5
Hm....emulace PS her je bezproblémová.Mám asi 200 PS her,které fungují s Xboxovým ovladačem naprosto OK.Martufi píše:Také se už na tuto "smažbu" těším. Připomíná mi to moje léta s kamarády a Play Stationem, kdy jsme se nemohli odtrhnout od her Resident Evil, Tekken, Grand Turismo a Driver. To byly zlaté časy. Docela mně mrzí, že to nejde nějak na internetu sehnat, myslím nějaká emulace PS her na PC kde by šlo ukládat a vše si zahrát zase. Udělat si takový "retro" zážitek. No nic, sorry za off -top , každopádně jsem nadšen jak to jede na gt 540m.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
za začátku sem měl taky 60.jenže pak se to začlo měnit ale pohoda...no na tvým super stroji to poběží na 60asi furt no grafika se mi taky nelíbila ale teď si vůbec nestěžuju, asi zvyk a hlavně mě to baví takže to nějak moc ani nevnímám:)
TYPE: Acer 5742G
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33
Hra paradni. Na Asus K53SV s GT540 M ve fullhd naprosto bez problemu i na vysoky detaily. Jediny co me zaskocilo je, ze se mi automaticky u teto hry neprepne grafika z intelacke na geforce, musim to mit pevne pro tuto hru nastavene v ovladacich.
Nicmene optimalizace musi byt perfektni, protoze i na intelacke to bylo ve fullhd hratelne.
Nicmene optimalizace musi byt perfektni, protoze i na intelacke to bylo ve fullhd hratelne.
žejo a na kolik ti to bezi fps? me to bezelo na 1366x768 vysoke,vsync,vyhlazovani tak nejak na 35-55 je to takovy hodne ruzny ale nesekalo se mi to...vcera sem si nainstaloval program na odinstalovavani programu a byli tam poklesy az na 25fps...slo to znat...obcas se to kouslo..nicmene sem to hned odinstaloval a uz to je opet v pohode...
TYPE: Acer 5742G