Mel bych na Vas prosbu.
Mam nabidku koupit skoro novy notebook Alienware M17...prodejce mi tvrdi, ze je notebook v zaruce cca 3 roky.
Co vse by bylo potreba k tomu, kdyz bych od nej notebook koupil a potreboval bych ho nekdy v budoucnu reklamovat?
Service Tag urcite nestaci.
Prodejce mi tvrdi, ze by se mnou sepsal klidne kupni smlouvu, ale na prevod zaruky je potreba puvodni faktura, ze?
Dekuji Vam moc za odpoved.
Dotaz ohledne zaruky notebooku Alienware
Dotaz ohledne zaruky notebooku Alienware
Asus ROG Strix G18
nevim jak Alienware, ale u DELLu obecne (i u jinych znacek) staci, ze je notebook registrovany a zaruka plati ... respektive, ze neni registrovany jako kradeny ... to si ověř ...
... je původně koupený v ČR nebo v zahraničí? ... tam taky nevim jestli a jak záruku uplatníš v ČR ... asi by bylo nejjednodušší zavolat do DELLu a zeptat se jich ... rovnou i ověřit SN
... je původně koupený v ČR nebo v zahraničí? ... tam taky nevim jestli a jak záruku uplatníš v ČR ... asi by bylo nejjednodušší zavolat do DELLu a zeptat se jich ... rovnou i ověřit SN
Dle ST ma 1 rok.
Volal jsem na infolinku Dell a ani tam si nevedeli rady, protoze se ofiko u nas neprodava, tak poslali dotaz na support team.
Musi se prevest ST z USA do CR a k tomu je potreba nejaky doklad, ale myslim, ze prodejce k nemu nic nema.
Ohledne doby zaruky mi bylo od prodejce receno, ze ma zakladni 1 rok + dalsi nejakou, ale na strankach Dell je uvedena pouze ta rocni.
Volal jsem na infolinku Dell a ani tam si nevedeli rady, protoze se ofiko u nas neprodava, tak poslali dotaz na support team.
Musi se prevest ST z USA do CR a k tomu je potreba nejaky doklad, ale myslim, ze prodejce k nemu nic nema.
Ohledne doby zaruky mi bylo od prodejce receno, ze ma zakladni 1 rok + dalsi nejakou, ale na strankach Dell je uvedena pouze ta rocni.
Asus ROG Strix G18