Asus G73JH
Ahoj prosim vas uz ste nejak vyriesili problem s GSOD doteraz som fical na povodnom ovladaci od asusu ale kvoli Battlefield3 som musel nainstalovat najnovsi 11.9lebo na inom ovladaci to nespustim.Cital som tu nieco ze mam zmenit frekvenciu na gk ale neviem ako a kde to mam spravit popripade mam zmenit bios a dat od MSI to tiez neviem kde a ako mohli by ste mi pomoct nakolko som si tu hru predobjednal a rad by som si ju aj zahral dik moc..
Protože Asus na svuj bývalý top model sere a tim i na nás jako zákazníky...mam v plánu udělat to samý a několikrát ho reklamovat a nechat si vrátit plnou palbu zpět.
Můžou si za to kokoti sami.
Můžou si za to kokoti sami.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
tak ... môj notebook sa vrátil z tretej reklamácie.
3x menená MB ... takže som predajcovi doručil odstúpenie od zmluvy, vrátil mu všetky veci k notebooku ( batoh, myš, CD s ovládačmi atd. ) a čakám na vrátenie plnej sumy
Notebook už nekúpim, aspon nie na hry.Radsej investujem do PC a za zvysok si kupim nejaký tablet.
Smutný koniec inak veľmi peknej G73-ky a myslím že moja nebude posledná ...
3x menená MB ... takže som predajcovi doručil odstúpenie od zmluvy, vrátil mu všetky veci k notebooku ( batoh, myš, CD s ovládačmi atd. ) a čakám na vrátenie plnej sumy
Notebook už nekúpim, aspon nie na hry.Radsej investujem do PC a za zvysok si kupim nejaký tablet.
Smutný koniec inak veľmi peknej G73-ky a myslím že moja nebude posledná ...
ASUS G73 JH I7, HD5870 IC Diamond 7
Nepomáhá prostě nic !!!!!!!!!
Přece nejsem jediný kdo má tenhle notebook nebo snad ano ?
To taky hrajete na starých ovladačech 8.692.1.0 nebo máte nějakou radu jak tam dát nové? BIOS mám 211. Není nějaký nový BIOS nebo není lepší se třeba vrátit ke staršímu? Budu rád za jakoukoliv radu.
Zkoušel jsem i přetaktovat paměti v programu MSI Afterburner ale výsledek je pořád stejný.
Přece nejsem jediný kdo má tenhle notebook nebo snad ano ?
To taky hrajete na starých ovladačech 8.692.1.0 nebo máte nějakou radu jak tam dát nové? BIOS mám 211. Není nějaký nový BIOS nebo není lepší se třeba vrátit ke staršímu? Budu rád za jakoukoliv radu.
Zkoušel jsem i přetaktovat paměti v programu MSI Afterburner ale výsledek je pořád stejný.