Vlastním DELL Latitude E6410, při instalaci systému jsem si rozděli HDD na 2 oddíly(C:-systémovej s W7 a D:dokumenty,videa,prostě ten zbytek)
Nějak jsem to asi nedomyslel a C: se mi začíná pomale plnit-aktualizace všeho možnýho,atd...
Lze nějak za chodu systému zvětšit prostor tohoto uložiště abych nepřišel o data(tím myslím ubrat třeba 20GB z D: a spárovat je k C:).
Nebo budu muset udělat formát a znova rozdělit HDD-tohle bych nerad,sice vyčistím PC,ale mám toho tady dost na zálohování ale čas je mým nepřítelem
Zvětšení místa na systémovém disku
Zvětšení místa na systémovém disku
Dell Latitude E6410
Intel Core i5 M520, 2x2GB 1066MHz, HDD 320 GB, Intel HD , 14.1" WXGA+ LED, Windows 7,eSATA,firewire,ExpressCard, DP
Intel Core i5 M520, 2x2GB 1066MHz, HDD 320 GB, Intel HD , 14.1" WXGA+ LED, Windows 7,eSATA,firewire,ExpressCard, DP
Jde to, ale samozrejme v pripade nejakych problemu hrozi ztrata dat, takze je nutne mit vse dulezite zalohovane. Umi to vetsina softwaru, ktere pracuji s diskem. Idealne pripojit disk jinam nebo nabootovat z CD/USB a upravit.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP Universal USB-C Dock + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Zpět na „Ostatní náměty k diskusi“