Větrák emachines e525
Větrák emachines e525
čau.mám takovej problém.Když zapnu notebook tak se větrák normál točí,asi za pět vteřin zhasne a už se ani nehne.Zkoušel jsem to podle návodu rozebrat a vyčistit,bohužel se k větráku nelze moc dostat(viz.typ notebooku e525).Nemá někdo nějakou radu nebo podobnou zkušenost?Apropo asi před měsícem mi přestala nabíjet baterka tak jedu jen přes síť tak jestli to nemá s tim něco společnýho.Díky za odpověď
-
- občas něco napíše
A máš nějakej problém s přehříváním nebo jak? Pokud má notebook normální teploty a roztáčí se ventilátor jen při vyšší zátěži, tak je to dobře ne?
Jinak by mělo jít nastavit v Možnostech napájení (ovládací panely) a u konkrétního profilu (např. Rovnováha) nastavit Aktivní chlazení jak u běhu na baterie, tak při zapojeném napájení.
Jinak by mělo jít nastavit v Možnostech napájení (ovládací panely) a u konkrétního profilu (např. Rovnováha) nastavit Aktivní chlazení jak u běhu na baterie, tak při zapojeném napájení.
Naposledy upravil(a) Jandaskunk dne 12 říj 2011 00:27, celkem upraveno 1 x.
větrák e525
No nakonec jsem zjistil že se mi občas točí i při vyšší zátěži a teplotu mi to hází okolo 50 stupňů.Vzadu jak je zdířka u větráku se mi to ale zahřívá,přitom když šáhnu na mřížku zespoda u větráku tak tam to horký neni.