Notebooky značky DevilTech
No mě také většinou pořád běží ventilátor na CPU ,ale taky vypíná. Když se mi to stalo poprvé tak jsem se zalekl co se děje
No ty máš ten touch-pad asi pogumovaný ne? Já ho mám u 17,3" jiný.
No já tady také mám tu zdířku na SIM ,ale data neběží asi tam není ten 3G modul. Je to jen v příručce ukázané. Bohužel nevím jestli tam jde dokoupit.
EDIT: Jinak jsem testoval rychlost spouštění ADOBE Photoshop a naměřil jsem 11.87s tedy necelých 12 sekund a to je paráda. Ale to je první spuštění opětovné spouštění je už za pouze 2,68s. Zajímalo by mě jestli by to na SSD bylo výrazně rychlejší
No ty máš ten touch-pad asi pogumovaný ne? Já ho mám u 17,3" jiný.
No já tady také mám tu zdířku na SIM ,ale data neběží asi tam není ten 3G modul. Je to jen v příručce ukázané. Bohužel nevím jestli tam jde dokoupit.
EDIT: Jinak jsem testoval rychlost spouštění ADOBE Photoshop a naměřil jsem 11.87s tedy necelých 12 sekund a to je paráda. Ale to je první spuštění opětovné spouštění je už za pouze 2,68s. Zajímalo by mě jestli by to na SSD bylo výrazně rychlejší
Ano, ten moj touch-pad je pogumovany. Je sice pravda ze to takto pekne vyzera ale je to naprd...
No nejaky slot v NB je, ale to bude skor na TV kartu ako na 3G modem.
Photoshop zatial nemam, ale do konca tyzdna dam vediet.
Ale predpokladam ze u mna to prve spustenie bude tak rychle ako u teba to druhe.
No nejaky slot v NB je, ale to bude skor na TV kartu ako na 3G modem.
Photoshop zatial nemam, ale do konca tyzdna dam vediet.
Ale predpokladam ze u mna to prve spustenie bude tak rychle ako u teba to druhe.
Naposledy upravil(a) ToMaSoo7 dne 11 říj 2011 18:13, celkem upraveno 1 x.
Macbook Pro 13" retina late 2013
Tak som skusil OC.
Jadro na 740MHz a pamäte na 1000MHz a teplota nejde cez 85°C. Drzi sa okolo tych 80°C.
Vyssie frekvencie som neskusal kedze mi to MSI afterburner nedovoli.
Inak mne pri starte nabehuje to iste co tebe, akurat nemam antivirus ale zase mam TuneUP utilites a dost pazravy ovladac na Roccat kone plus
Pouzivate nejaky program na regulovanie otacok ventilatorov?
Jadro na 740MHz a pamäte na 1000MHz a teplota nejde cez 85°C. Drzi sa okolo tych 80°C.
Vyssie frekvencie som neskusal kedze mi to MSI afterburner nedovoli.
Inak mne pri starte nabehuje to iste co tebe, akurat nemam antivirus ale zase mam TuneUP utilites a dost pazravy ovladac na Roccat kone plus
Pouzivate nejaky program na regulovanie otacok ventilatorov?
Ne žádný program na otáčky ventilátoru nepoužívám nechávám vše na automat. Nezdá se mi že by byl NB nějak moc hlučný. Čekal jsem to tedy víc hlučnější když všude psali jak je to hlučné.
Ale od čeho jsem čekal víc tak to je USB 3.0 není to chyba NB ,ale prostě jsem čekal větší rychlosti. Zkoušel jsem přenášet 7GB soubor a rychlost se rozletí na 120MB/s a pomalu to klesá až k 55MB/s. Jako pořád rychlejší jak USB 2.0 ,ale přeci jen jsem čekal víc.
Ale jinak jsem ted otestoval Zaklínače 2 a nejnovějšíma update 2.0 mám tam i tu arénu a tak a hra mi jede na ULTRA detail bez umbersamplingu a monitor blur hned na začátku v první misi kterou považuji za nejnáročnější 30-40FPS. Samozřejmě testuji v 1080p i se zaplím AA. Je to nádhera
Po hodině hraní GPU 82C a CPU pouze 63C. Pokojová teplota 21C. Jsem zvědav až přepastuji kolik to bude topit. Jde mi hlavně o tu grafiku. Příští týden to snad udělám.
EDIT: Tak teď jsem projel PCMark 7 a mé skore je 3852b!!! Je to vážně nádhera.
Ale od čeho jsem čekal víc tak to je USB 3.0 není to chyba NB ,ale prostě jsem čekal větší rychlosti. Zkoušel jsem přenášet 7GB soubor a rychlost se rozletí na 120MB/s a pomalu to klesá až k 55MB/s. Jako pořád rychlejší jak USB 2.0 ,ale přeci jen jsem čekal víc.
Ale jinak jsem ted otestoval Zaklínače 2 a nejnovějšíma update 2.0 mám tam i tu arénu a tak a hra mi jede na ULTRA detail bez umbersamplingu a monitor blur hned na začátku v první misi kterou považuji za nejnáročnější 30-40FPS. Samozřejmě testuji v 1080p i se zaplím AA. Je to nádhera
Po hodině hraní GPU 82C a CPU pouze 63C. Pokojová teplota 21C. Jsem zvědav až přepastuji kolik to bude topit. Jde mi hlavně o tu grafiku. Příští týden to snad udělám.
EDIT: Tak teď jsem projel PCMark 7 a mé skore je 3852b!!! Je to vážně nádhera.
První testík HD6990M v ČR bude na DDworldu viz preview zde:
http://www.ddworld.cz/aktuality/noteboo ... x580m.html
S redakcí notebook.cz počítáme pravděpodobně v listopadu.
http://www.ddworld.cz/aktuality/noteboo ... x580m.html
S redakcí notebook.cz počítáme pravděpodobně v listopadu.
EUROCOM Q5 MAX-Q 1070
Vlastimil91 píše:
A na ake zariadenie ten 7GB subor prenasas?
Nemoze to byt nahodou obmedzene rychlostou disku?
Skus napr. cez HDtune http://www.hdtune.com/ zmerat rychlost citania s disku.
Zpět na „notebooky - ostatní značky“