Toshiba Satellite A210 - Pokazena Obrazovka
Toshiba Satellite A210 - Pokazena Obrazovka
Ahojky, mam Toshibu Satellite A210 1AP. Ma uz tri roky takze nie je v zaruke. V poslednej dobe mam problem. Ked notebook sklopim (uspavaci rezim) a neskor ho otvorim, obrazovka mi nefunguje. PC pracuje no monitor je cierny. To iste robi, aj ked ho normalne vypnem a monitoru sa nedotykam. Chcem ho zapnut, ale ani len nepreblikne, uplne nic, opat pc pracuje no monitor je cierny Ak chcem zapnut pocitac tak mam vazne co robit aby sa monitor nastartoval, ak na zaciatku nepreblikne tak sa potom vobec nenahodi. PC musim nasilu zapinat a vypinat kym nezasvieti monitor a potom je to ok, nevypadava. Viete co by s tym mohlo byt? Do servisu sa dostanem najskor az v pondelok, chcem si dat spravit diagnostiku. Ale dotial si asi znicim windows takym krutym startovanim pc poznate nieco podobne???
Tak uz je NB z diagnostiky doma. Monitor je v poriadku, ako aj vsetok hardver na zaklade testov. Chyba je ze sa mi pc velmi prehrial a vznikol studeny spoj, ci tak nejako.. opravu nezvazujem, ak by ste mi vedeli poradit cez sukromnu spravu s predajom na suciastky alebo s predajom ako takym tak Vam dakujem. PC normalne bezi, funguje...akurat ze obcas sa zapne az na niekolkykrat.
Zpět na „notebooky Dynabook (dříve Toshiba)“