ASUS - G74SX
4Life...ano...pouzivam aj chladiacu podlozku...i ked je notebook kvalitne chladeny...skodu tym urcite nespravis...
Pomaha...hoci tento model nema vetracie otvory zo spodnej strany...je tam citelny rozdiel po dlhej zatazi s podlozou i bez...bez nej odtial ide ovela teplejsi vzduch...
S tym taktovanim je to podla mna zbytocnost...ak mi uz 560M stacit vykonovo nebude...tusim by ju slo vymenit za 570/580...
Pomaha...hoci tento model nema vetracie otvory zo spodnej strany...je tam citelny rozdiel po dlhej zatazi s podlozou i bez...bez nej odtial ide ovela teplejsi vzduch...
S tym taktovanim je to podla mna zbytocnost...ak mi uz 560M stacit vykonovo nebude...tusim by ju slo vymenit za 570/580...
pozeram ze vsade sa najdu taki, co silou mocou pochvaluju svoj novy nb ako plynule mu vsetko ide, ze orgasmic? mam g53sx s gtx560 a mozem otvorene napisat ze ani na mojom 1366x768 nejde vsetko plynule. gta iv, crysis ani crysis 2 pri MAX nastaveniach nie su prijemne hratelne...
teraz mi zalezi len na BF3, tak som zvedavy...
inac ked mi nikto neodpoveda v mojej teme, tak pridanie ssd disku mozem robit aj sam bez straty zaruky? dik...
teraz mi zalezi len na BF3, tak som zvedavy...
inac ked mi nikto neodpoveda v mojej teme, tak pridanie ssd disku mozem robit aj sam bez straty zaruky? dik...
Je mozne ho prenasat...kedze to zvyknem robit...dokonca i notebookovu tasku nan mam...vojde sa tak akurat...takze...nie je problem...
K tomu vykonu...v 53kách maju 560M len 128-bit zbernicu...a priepustnost 40GB/s...tazko to môzes porovnavat so 192-bit zbernicou a priepustnostou 60GB/s v 74... to je i vykon niekde dalej....a...kym ty mas problem dat Crysis 2 v rozliseni...akom si spominal...ja ho nemam problem dat v omnoho vyssom rozliseni na stredne vysoke detaily...
K tomu vykonu...v 53kách maju 560M len 128-bit zbernicu...a priepustnost 40GB/s...tazko to môzes porovnavat so 192-bit zbernicou a priepustnostou 60GB/s v 74... to je i vykon niekde dalej....a...kym ty mas problem dat Crysis 2 v rozliseni...akom si spominal...ja ho nemam problem dat v omnoho vyssom rozliseni na stredne vysoke detaily...
nevim ale i bez OC jsem videl na youtube i jinde hrat crysis 2 n very high s framerate nad 30fps...
blogu: jakou tasku na nej mas...nepotrebuji nic spesl jen neco v cem se da prenaset/spis prevazet
blogu: jakou tasku na nej mas...nepotrebuji nic spesl jen neco v cem se da prenaset/spis prevazet
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
kultus tu mas original batoh asus na tento notebook
http://www.asus-shop.sk/katalog/prislus ... ack-cierny
i ked ta cena je trosku vyssia
http://www.asus-shop.sk/katalog/prislus ... ack-cierny
i ked ta cena je trosku vyssia