MSI GX700
Tady to máš na Youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=-64b_5zJ ... re=related
Ovšem na chladič a případné přepastování CPU ani návod nepořebuješ, je to hned pod tím jedním krytem na 4 šrouby.
http://www.youtube.com/watch?v=-64b_5zJ ... re=related
Ovšem na chladič a případné přepastování CPU ani návod nepořebuješ, je to hned pod tím jedním krytem na 4 šrouby.
Acer Predator 17 - i7-6700HQ N970m 6GB VRAM
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
Asus G73JH - i7-920XM, SSD SX900
MSI GX700-061CZ T9500 2.6Ghz N9600mGT
-
- občas něco napíše
nahradne diely
Prosim vas nema niekto na predaj monitor z tohto NB aj s neposkodenymi plastami... alebo aspon tie plasty okolo lcd na predaj resp. poradit kde by sa to dalo zohnat dakujem
Exla grafika
Caute,
pridavam sa do zoznamu userov ktorym odisla grafika na GX700. Pisal som na servis do polska co s tym mozu a ako by to vyslo.
Neveriacky som posledne dva dni precital toto forum..... Predpokladam ze vacsina z vas uz davno tento stroj nema.. ale predsa sa musim spytat.. Vymena grafiky za tu istu kartu neriesi asi problem ktory Nvidia ma s 8600mGT? Ta chyba moze teda nastat opat? Ci vyskusat pecenie?
Upgrade na 9600m GT mate po roku s tym nejake problemy? Vsetko bezi ako ma?
Dalej uvazujem o mensom upgrade. RAM + HDD a CPU... nema niekto poruke nieco vyssie ako T7250?
K ramke mi treba upgrade Biosu to mi je jasne, k CPU staci len vymenit chip za chip???Zvladne to aj taky puk ako ja?
S masinou som spokojny na to co potrebujem bohato staci ale za tie prachy po 4 rokoch ju nechcem likvidovat.
Vdaka...
A nebite ma ale 118 stran zanechalo vo mne chaos niektore odpovede som cital na tri razy, zisiel by sa tu nejaky sumar ukonov a krokov co sa s tym da robit. (Mslim upgrady a aj tu slavnu grafiku)
pridavam sa do zoznamu userov ktorym odisla grafika na GX700. Pisal som na servis do polska co s tym mozu a ako by to vyslo.
Neveriacky som posledne dva dni precital toto forum..... Predpokladam ze vacsina z vas uz davno tento stroj nema.. ale predsa sa musim spytat.. Vymena grafiky za tu istu kartu neriesi asi problem ktory Nvidia ma s 8600mGT? Ta chyba moze teda nastat opat? Ci vyskusat pecenie?
Upgrade na 9600m GT mate po roku s tym nejake problemy? Vsetko bezi ako ma?
Dalej uvazujem o mensom upgrade. RAM + HDD a CPU... nema niekto poruke nieco vyssie ako T7250?
K ramke mi treba upgrade Biosu to mi je jasne, k CPU staci len vymenit chip za chip???Zvladne to aj taky puk ako ja?
S masinou som spokojny na to co potrebujem bohato staci ale za tie prachy po 4 rokoch ju nechcem likvidovat.
Vdaka...
A nebite ma ale 118 stran zanechalo vo mne chaos niektore odpovede som cital na tri razy, zisiel by sa tu nejaky sumar ukonov a krokov co sa s tym da robit. (Mslim upgrady a aj tu slavnu grafiku)
MSI GX700PX-057SK, no UPGRADE
MASS EFFECT rules...
MASS EFFECT rules...
takže gk se prodává zde http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=32653
cpu a ram nepotřebují změu biosu, ale gk určitě, bios je to pro msi gx701
a hdd se ti tam vejde i 500 a výšší a vem si disk s 7200rmp
cpu a ram nepotřebují změu biosu, ale gk určitě, bios je to pro msi gx701
a hdd se ti tam vejde i 500 a výšší a vem si disk s 7200rmp