Zdravim. Mám dotaz, zda-li existuje způsob, jak se dostat zpátky k původní volbě OS při první instalaci na ntbk. Konkrétně jsem trošku zbrkle a nerozumně volil Win Vista 64-bit. Zkoušel jsem poté reinstall pomocí HP Recovery, ale ten si zapamatoval prvotní volbu a automaticky tam hází zase 64-bity...
Ptám se také proto, že chci přeformátovat hadr na jiny partitiony a nerad bych si tak znemožnil případnou možnost svou dementní volbu vrátit zpět, pokud to lze.
Diky
HP Recovery
Vratit spat to nejde. HP Recovery si nema co pamatat; on si rovno zobral 64bitovu Vistu a 32bitovu vymazal.
Jedina moznost je objednat nahradne media z www.infocall.cz. Mozes pouzit aj vlastne OEM medium, ale nasledna instalacia ovladacov a pod. je podla mna dost narocna na to, aby to stalo za to... Uprednostnujem teda tu jedinu schopnu variantu (objednat tie media).
C
Jedina moznost je objednat nahradne media z www.infocall.cz. Mozes pouzit aj vlastne OEM medium, ale nasledna instalacia ovladacov a pod. je podla mna dost narocna na to, aby to stalo za to... Uprednostnujem teda tu jedinu schopnu variantu (objednat tie media).
C
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“