Herní notebook Sony Vaio
Herní notebook Sony Vaio
Zdravím
Rád bych si koupil herní notebook ale nevím jaký. O značce mám rozhodnuto chtěl bych Sony Vaio. Ovšem nedokážu se rozhodnout který si mám koupit. Určitě to musí být notebook hodně cestuji. Rád bych si na něm zahrál hry jako Mafia 2,GTA 4... (Na co nejvyšší kvalitu)
Přemýšlím o těchto:
Sony Vaio EH1Z1E/B [ ODKAZ ]
Sony Vaio EB4Z1E/BQ [ ODKAZ ]
Více se mi líbí ten první ale nevím jak je to u něj s grafickou kartou Nvidia GeForce G410m je pro mě velká neznámá. Má někdo tento notebook nebo alespoň tuto grafickou kartu ve svém notebooku? Rád bych se od vás dozvěděl váš náz a vaše doporučení.
Děkuji
Trivate
Rád bych si koupil herní notebook ale nevím jaký. O značce mám rozhodnuto chtěl bych Sony Vaio. Ovšem nedokážu se rozhodnout který si mám koupit. Určitě to musí být notebook hodně cestuji. Rád bych si na něm zahrál hry jako Mafia 2,GTA 4... (Na co nejvyšší kvalitu)
Přemýšlím o těchto:
Sony Vaio EH1Z1E/B [ ODKAZ ]
Sony Vaio EB4Z1E/BQ [ ODKAZ ]
Více se mi líbí ten první ale nevím jak je to u něj s grafickou kartou Nvidia GeForce G410m je pro mě velká neznámá. Má někdo tento notebook nebo alespoň tuto grafickou kartu ve svém notebooku? Rád bych se od vás dozvěděl váš náz a vaše doporučení.
Děkuji
Trivate
Je vidět, že notebookům vůbec nerozumíš, tak tady jsi na správném místě. Jestli chceš notebook na hry, tak na Sony zapomeň, protože nemá ani jeden model určený na hry.
Na GTA 4 je potřeba k plynulému hraní 4-jádrový procesor a lepší grafika.
Kolik můžeš do booku dát maximálně ať víme, co Ti doporučit.
[ ODKAZ ]
Na GTA 4 je potřeba k plynulému hraní 4-jádrový procesor a lepší grafika.
Kolik můžeš do booku dát maximálně ať víme, co Ti doporučit.
[ ODKAZ ]
Asus ROG Strix G18
-
4Life
-
4Life
Zpět na „Jaký vybrat notebook“