Předem bych rád poděkoval za pěknou recenzi. Celkem na mě ale tento notebook působí rozpačitým dojmen. Spíše v této konfiguraci Zajímalo by mě, jestli bude do ČR dovážen v konfiguraci s Blue - Ray mechanikou, GF8400M GT (256MB) a dvěmi lampami podsvícení disleje?
Tato verze u nás je asi ta nejnižší (teda myslím), pač v zahraničí se prodávají ještě FZ140, 160, 180, 190... a ty mají navíc GF 8400M GT s 256MB vlastní video paměti - tzn. vyšší výkon... plus také Blu-Ray mechaniku (posledně jmenovaný) což
V Německu už jsou pokročilejší Sony notebooky této řady to vím, ale na druhou stranu asi budou o dost dražší než je tento, když jsou i výkonnější. Já myslel jestli teda nepočkat ( třeba půjdou ceny dolů, ale moc se mi čekat nechce ) nebo se poohlédnout po jiném modelu od jiné značky. Něco do 40síc s alespoň stejným výkonem a stejně kvalitním displejem
Osobně bych neočekával, že cena nového ntb půjde nějako razantně dolů Ty silnější konfigurace se budou pohybovat už okolo 50t Kč (aspoň tuším). No X-Black Displej od Sony patří opravdu k těm nej na ntb trhu, tak budeš mít celkem těžký výběr. I když to s tím moc nesouvisí, tak bych ale vybíral něco s LED technologií, pač ostrost je celkem znatelná
Mno, tak jsem se rozhodl, že si ho asi koupím, přece jen je hodně stylový a lidi pějou na displeje od Sony ody . Byl jsem ve dvou Sony obchodech v Brně a v obou mi řekli, že má pouze jednu lampu, přitom na czechcomputer prodejce tvrdí, že ho prodávají s dvěma . Tak počkám až dojedou novější a sinější bráškové, třeba se s cenou vlezou do mé kategorie
No o dostupnosti (v ČR) silnějších brášků nevím, ale ta FZ11M verze má jen jednu lamičku Možná, než tu bode silnější verze, ve světě už bude prodáván Sony FZ2