Windows 7 (instalace) - recovery
Windows 7 (instalace) - recovery
Dobrý den, dnes mi přítelkyně přinesla noťas že chytla vir a sekal se jí noťas, dal sem recovery ale při 7% se to seká a píše to že chybí nějakej soubor...Teď noťas nejde ani pustit už do windowsu protože je přemazlej a recovery se furt seká na 7%...Noťas má ze spodu štítek produc key...chtěl bych se zeptat zda se dá někde stáhnlout instalační cédéčko windowsů protože ho k tomu nedostala a zda mi to na to číslo produc key pude nainstalovat jedná se o windows 7 home premium OA acer Group 64bit...noťas je acer aspire 5551...Prosím když tak o link na stažení windowsu..prosím spěchá děkuji :)
-
- občas něco napíše
Re: Windows 7 (instalace) - recovery
Fil píše:Dobrý den, dnes mi přítelkyně přinesla noťas že chytla vir a sekal se jí noťas, dal sem recovery ale při 7% se to seká a píše to že chybí nějakej soubor...Teď noťas nejde ani pustit už do windowsu protože je přemazlej a recovery se furt seká na 7%...Noťas má ze spodu štítek produc key...chtěl bych se zeptat zda se dá někde stáhnlout instalační cédéčko windowsů protože ho k tomu nedostala a zda mi to na to číslo produc key pude nainstalovat jedná se o windows 7 home premium OA acer Group 64bit...noťas je acer aspire 5551...Prosím když tak o link na stažení windowsu..prosím spěchá děkuji :)
Protože máte tzv.OEM verzi je potřeba jít na stránku výrobce počítače tzn.Acer a zde máte v sekci podpora - support jak se spojit se servisem který je v Brně, a oni Vám po zaslání alespoň základních informací jako výrobní číslo počítače a originálního product key zašlou kopii recovery CD.Ale také se Vám může stát, že pokud krachnul pevný disk úplně tzn.že smazal i partitions, že Vám toto recovery CD nepomůže z jednoho prostého důvodu, že rozeznává pouze rozdělený disk na oddíl C a D.To si potom musíte sehnat originál instalační CD, které jedině dokáže rozdělit pevný disk.Takže hodně štěstí a dejte vědět.
Zpět na „Windows 11, 10, 8 / 8.1, 7, Vista, XP i starší“